Στην παραλία και μετά! Τα τέσσερα βήματα που ακολουθεί η beauty editor!

Είναι αυτός ο μήνας που οι περισσότεροι περιμένουμε να φύγουμε για διακοπές. Και είναι αυτό το άρθρο που λειτουργεί ως kind reminder (όχι για τους περισσότερους, για όλους!) για το πώς να φροντίσεις την επιδερμίδα σου σωστά όσο βρίσκεσαι στις διακοπές (πριν και μετά) αλλά και όσο είσαι στην παραλία (και πριν και μετά!).

Όπως σου έχουμε γράψει εκατοντάδες φορές, η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη όλο το χρόνο και στην Nuxe θα βρεις την αντηλιακή προσώπου που χάρη στην λεπτόρρευστη υφή της θα μπορείς να φοράς καθημερινά στην πόλη αλλά και στην παραλία (δες εδώ το beauty test που κάναμε εντός πόλης!).

Η ολοκληρωμένη σειρά Nuxe Sun, ωστόσο, αποτελείται από πολλά ακόμη προϊόντα για την φροντίδα της επιδερμίδας σου και των μαλλιών σου και για μετά τον ήλιο. Γιατί δεν αρκεί να θωρακίζεσαι από τον ήλιο, χρειάζεται να ενυδατώνεσαι σωστά και όταν επιστρέφεις σπίτι γιατί αλλιώς είναι σαν να έχεις κάνει τη μισή δουλειά.

Κράτησε σημειώσεις από δύο αγαπημένα μου προϊόντα που θα μπουν στην βαλίτσα των διακοπών μου: 1. Σαμπουάν-αφρόλουτρο για μετά τον ήλιο. Πρόκειται για ένα προϊόν που λειτουργεί ως σαμπουάν αλλά και ως αφρόλουτρο (γλιτώνεις και χώρο από τη βαλίτσα!) και το οποίο έχει ενυδατικά συστατικά που αναπληρώνουν την χαμένη υγρασία της επιδερμίδας εξαιτίας της έκθεσης στον ήλιο. Bonus info: έχει την πιο εξωτική μυρωδιά που κάνει όχι μόνο την επιδερμίδα σου αλλά και ολόκληρο το σπίτι να μοσχοβολά!

2. Προστατευτικό αντηλιακό γαλάκτωμα μαλλιών. Κάποιος που με γνωρίζει, έστω και στοιχειωδώς, ξέρει πως έχω εμμονή με τα μαλλιά μου! Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ένα πολύ ελαφρύ spray μαλλιών που εφαρμόζεις μετά το λούσιμο σε στεγνά ή νωπά μαλλιά (πολλές φορές το κάνω και χωρίς να έχω λουστεί γιατί, πες αλήθεια, όλες κάνουμε skip κάποια λουσίματα στις καλοκαιρινές μας διακοπές για να διατηρήσουμε αυτά τα υπέροχα beach waves) και πέφτω για ύπνο. Έτσι, όσο εγώ κοιμάμαι, η επιδερμίδα μου ενυδατώνεται!

Α! Και κάτι ακόμη σημαντικό: έχει επίσης υπέροχη, εξωτική μυρωδιά όπως εξάλλου όλη η σειρά Nuxe Sun! Την ίδια ακριβώς μυρωδιά που θα βρεις και στο Eau de toilette Nuxe Sun που αγαπώ να φοράω σε γενναίες δόσεις κάθε τέτοια εποχή!

Φωτογράφος: Αλέξανδρος Μακρής

 

Read More

And More