Στο TLIFE λατρεύουμε τα όμορφα μαλλιά! Και να τι κάνουμε γι’αυτό!

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στον κόσμο της ομορφιάς είναι η διαφορετικότητα, η οποία κάνει… διεθνή καριέρα και ως individuality. Εδώ στο TLIFE αγαπάμε την τάση αυτή γιατί ήρθε να αναδείξει τα μοναδικά και διαφορετικά χαρακτηριστικά της καθεμίας.

 

Ένα απλό παράδειγμα: καθεμία από εμάς έχει διαφορετικά μαλλιά. Κάποια σγουρά, κάποια ολόισια με αφέλειες, κάποια άλλη ολόισια αλλά τα θέλει σπαστά και πάει λέγοντας. Όμως, στο TLIFE εκτός από την τάση του individuality αγαπάμε και τα υπέροχα μαλλιά και, ευτυχώς για εμάς, έχουμε πρόσβαση σε όλα εκείνα τα προϊόντα που τα αναδεικνύουν!

Ποια είναι αυτά; Λίγες μέρες πριν είχαμε την ετήσια φωτογράφιση του TLIFE για τα Χριστούγεννα και αποφασίσαμε να σου εξασφαλίσουμε πρόσβαση στα backstage κι έτσι να σου αποκαλύψουμε τα beauty μυστικά μας για τέλεια μαλλιά!

Τα προϊόντα που αγαπάμε για τέλεια μαλλιά!

Όλες ξέρουμε ότι μια bad hair day μπορεί να μας χαλάσει τη διάθεση. Αντίθετα, οι μέρες που έχουμε τέλεια μαλλιά είναι από μόνες τους λόγος για να χαμογελάμε. Τα προϊόντα που αγαπάμε για την φροντίδα των μαλλιών μας είναι τα Syoss! Εδώ θα βρεις προϊόντα φροντίδας, styling αλλά και βαφές μαλλιά που φροντίζουν τα μαλλιά σου 360!

Ένα από τα αγαπημένα μας προϊόντα είναι το πολυχρηστικό λάδι μαλλιών Syoss Beauty Elixir το οποίο χρησιμοποιείται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους: σε βρεγμένα μαλλιά για τέλειο ξεμπέρδεμα πριν το styling αλλά και σε στεγνά μαλλιά μετά το styling για να προσφέρουν πειθαρχία. Μάλιστα, το συγκεκριμένο προϊόν χρησιμοποιείται και σε κάθε τύπο μαλλιών, είτε μιλάμε για ίσια, είτε για σγουρά, είτε για σπαστά.

Φυσικά, τέλεια μαλλιά σημαίνει και τέλειο χρώμα! Η νέα βαφή Syoss Oleo Intense είναι εμπλουτισμένη με τεχνολογία Double-Oil Booster για εξαιρετική ένταση χρώματος και περισσότερη περιποίηση.

 

Για styling με διάρκεια τα hairspray Syoss είναι αυτά που ζητάς: εξασφαλίζουν σταθερό αποτέλεσμα χωρίς, όμως, τα μαλλιά να δείχνουν στιλιζαρισμένα και φυσικά χωρίς να χάνουν την κίνησή τους!

Και για το τέλος, το αγαπημένο μας προϊόν που ανακαλύψαμε στο χριστουγεννιάτικο shooting: μάσκαρα μαλλιών! Η hair mascara Syoss εξαφανίζει τις λευκές τρίχες απλώς με ένα πέρασμα! Επίσης, θα την βρεις σε πολλές αποχρώσεις ώστε να διαλέξεις εκείνη ακριβώς που σου ταιριάζει ώστε να έχεις το φυσικό αποτέλεσμα που θες!

Αυτά ήταν μερικά μόνο από τα δικά μας Syoss μυστικά για τέλεια μαλλιά! Και τα τελικά κλικ μιλούν από μόνα τους!

Φωτογράφος: Αλέξανδρος Μακρής

Read More

And More