Στον δρόμο της Kim Kardashian! 10 φυσικές καστανές που έγιναν κατάξανθες σχεδόν σε ένα βράδυ!

Όσο και αν μην την συμπαθείς, όσο κι αν μην καταλαβαίνεις τον λόγο που γίνεται τόσο χαμός με αυτή, όσες φορές κι αν την έκανες unfollow στο instagram γιατί σε κούρασε με τα δεκάδες posts της το ένα μετά το άλλο (αλλά πες αλήθεια, ρίχνεις κλεφτές ματιές στον λογαριασμό της), οφείλεις να παραδεχτείς το εξής: δεν υπάρχει άλλη star που να κάνει τόσο κουμάντο στον beauty & fashion κόσμο ΤΩΡΑ όσο η Kim Kardashian.

Κι εγώ η ίδια οφείλω να είμαι ειλικρινής μαζί σου: αν δεν ήταν η Kim Kardashian και η huge αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της αυτό το θέμα δεν θα το διάβαζες ποτέ. Γιατί αυτό το θέμα δεν γίνεται μόνο με αφορμή την Kim Kardashian γίνεται ΓΙΑ την Kim Kardashian.

ΟΜΩΣ (επειδή έχω κι έναν τίτλο να υπερασπιστώ) τον τελευταίο καιρό (και κατά καιρούς) έχουμε δει και διάσημες ηθοποιούς, τραγουδίστριες γουατέβερ και από αυτά τα κορίτσια που λέμε it girls (αυτά που έχουν εκατομμύρια followers στο instagram και καθετί που φοράνε ή ο τρόπος που κουρεύονται να γίνεται trend) να βάφουν τα μαλλιά τους ξανθό πλατινέ, να αφήνουν τα φρύδια τους σκούρα και να κερδίζουν πόντους στιλ.

Ποιες είναι αυτές οι φυσικές καστανές που τόλμησαν (το αν τελικά νίκησαν θα το κρίνεις εσύ!); Κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo και δες τις…

Read More

And More