Stop the press γιατί η Kim Kardashian και η Kylie Jenner ετοιμάζουν νέα συνεργασία;

Οι αδερφές Kardashian- Jenner είναι όλες τους πολύ διάσημες. Ωστόσο, όλοι ξέρουμε ότι α δυνατά χαρτιά της οικογένειας, εκείνα στα οποία η momager Kris, επενδύει τον περισσότερο χρόνο είναι η Kim Kardashian και η Kylie Jenner. Μάλιστα, και οι δύο έχουν στήσει από μια αυτοκρατορία στον κόσμο της ομορφιάς: η Kylie με τα Kylie Cosmetics και η Kim με τα KKW Beauty.

Επίσης, κάτι που μπορεί να έχεις ξεχάσει είναι ότι οι δυο τους κατά το παρελθόν έχουν συνεργαστεί για τα Kylie Cosmetics, προτού καλά- καλά η Kim κάνει την δική της σειρά.

Τέσσερα liquid lipstick στα απόλυτα nude τα οποία μπορείς να βρεις και online εδώ καθώς ακόμη διατίθενται. Ωστόσο, το huge νέο είναι ότι οι δυο τους πρόκειται να λανσάρουν μια ακόμη συλλεκτική σειρά. Πού το ξέρουμε; Η Kylie ανέβασε πριν λίγες μέρες στο instagram της μια φωτογραφία των δυο τους κι έγραψε: “Ποιος θέλει έναν δεύτερο γύρο συνεργασίας με την Kim;”.

https://www.instagram.com/p/BkvkIuQj0cn/?taken-by=kyliejenner

Και ναι, μπορεί η παραπάνω να ήταν απλώς μια δημόσια εκδήλωση αγάπης αν εγώ, ας πούμε, ανέβαζα μια φωτό με την αδερφή μου, αλλά εδώ μιλάμε για τις αδερφές Kardashian- Jenner που έχουν εκατομμύρια followers κι έχουν βγάλει άλλα τόσα εκατομμύρια από τις δουλειές τους (συγκεκριμένα, η Kylie από τα Kylie Cosmetics έχει γίνει πλουσιότερη κατά 420 εκτομμύρια δολάρια), οπότε ναι, μια συλλεκτική σειρά μακιγιάζ είναι το επόμενο που ετοιμάζουν ή/και που έχουν ετοιμάσει ήδη!

 

Read More

And More