Su-rvi-vors! Το πρώτο beauty πράγμα που κάνουν όταν βγαίνουν έξω!

Υπάρχουν φορές που τα χωράφια του beauty μπαίνουν στα χωράφια της τηλεόρασης (ή και το αντίθετο) γιατί να, ζούμε σε αυτόν τον κόσμο κι εμείς και κάνουμε ό,τι κι εσύ. Όπως, το να παρακολουθούμε τα βράδια Survivor, και ok, μπορεί όχι με την ίδια μανία που παρακολουθούσαμε τότε με τον Χανταμπάκη και την Παπαδοπούλου, αλλά… παρακολουθούμε.

Άρα, υποθέτουμε ότι θα σε ενδιέφερε να μάθεις ποιο είναι ένα από τα πρώτα beauty πράγματα που κάνουν τα κορίτσια του Survivor όταν φύγουν από το Survivor. Σωστά; Ειδικά, όταν αυτό το… beauty πράγμα εμείς εδώ στο TLIFE το έχουμε δοκιμάσει από τις πρώτες και σου έχουμε γράψει γι’αυτό ένα χρόνο πριν εδώ. Και μάλιστα, σε έχουμε προειδοποιήσει για το πόσο-εθιστικό-μπορεί-να-είναι!

Στα πρώτα επεισόδια του Survivor, θα θυμάσαι τα κορίτσια από την ομάδα των διασήμων να είναι αμακιγιάριστες αλλά να έχουν πάντα τις τέλειες, γυριστές, μακριές βλεφαρίδες. Λοιπόν, τα κορίτσια του Survrivor λίγο πριν μπουν στο Survivor είχαν κλείσει ραντεβού για extensions βλεφαρίδων. Κάτι που επανέλαβαν αφού βγήκαν!

Πιο συγκεκριμένα, εντοπίσαμε στα social την Λάουρα Ναργες στο Celebrity Eyelashes για να επαναλάβει εκείνη την beauty συνήθεια που έγινε σε όλες μας λατρεία.

Πάντως, τα extensions βλεφαρίδων δεν είναι το μυστικό ομορφιάς μόνο της Λάουρα Νάργες ή των κοριτσιών του Survivor. Η Αθηνά Οικονομάκου είναι ένα ακόμη κορίτσι που αγαπάς για το στιλ της και εδώ μπορείς να την δεις να βάζει βλεφαρίδες.

Last chance info: για να μάθεις τα πάντα για τα extensions βλεφαρίδων (πώς γίνεται, πόσο κρατάνε κλπ) κάνε κλικ εδώ. Γιατί, όπως σου είπα, κάπως είχαμε ακολουθήσει το beauty ένστικτό μας και το είχαμε δοκιμάσει πριν γίνει massive trend!

Read More

And More