SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Χαλάρωσε… και κέρδισε ένα μασάζ στο Asian Spa!

Πίεση, άγχος, στρες, καθημερινότητα και μέσα σε όλα αυτά είναι και αρχή της εβδομάδας! Surprise! Σήμερα αποφασίσαμε να σου φτιάξουμε την διάθεση και να σε απαλλάξουμε από όλα εκείνα που σε απασχολούν!

Το TLIFE σε συνεργασία με τον Όμιλο Asian Spa Ayurvedic & City Retreat κάνει δώρο σε τρεις τυχερές αναγνώστριες ένα μασάζ! Ποιο συγκεκριμένα, τα δώρα είναι τα εξής:

– 1 Signature Massage 50 λεπτών στο Asian Spa City Retreat στη Φιλοθέη
– 1 Regal Hyatt Signature Massage 50 λεπτών στο Asian Spa City Retreat στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki
– 1 Royal I-spa Signature Massage 50 λετπών στο Ι-spa by Asian Spa City Retreat στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental

Όλα τα παραπάνω μασάζ απομακρύνουν το στρες, χαλαρώνουν τους μυς και σε αναζωογονούν εκ των έσω!

Και τι πρέπει να κάνω για να κερδίσω;
Συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στο τέλος αυτού του άρθρου. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει δύο ημέρες, δηλαδή μέχρι την Τρίτη 29 Ιανουαρίου, ενώ οι τρεις τυχεροί θα ανακοινωθούν κατόπιν κλήρωσης την Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου.

Όμιλος Asian Spa Ayurvedic & City Retreat
Εδώ και περισσότερα από 5 χρόνια, ο Όμιλος Asian Spa Ayurvedic & City Retreat έχει ταυτιστεί με έννοιες όπως η υπεροχή και η μοναδικότητα στις υπηρεσίες που προσφέρει καθώς και ο εξαίρετος επαγγελματισμός των θεραπευτών του. Ο όμιλος συνεχίζει να αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς σε εκλεκτούς προορισμούς με συνεργασίες που αποδεικνύουν και επιβεβαιώνουν τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας που
διαθέτει.

Το Asian Spa Ayurvedic & City Retreat είναι το αποτέλεσμα της επιχειρηματικότητας και της έμπνευσης δύο ανθρώπων: της Ελληνίδας επιχειρηματία με πολυετή εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού, Αλίκης Βατίδη και του Ινδού θεραπευτή ειδικού στην φιλοσοφία της Αγιουρβέδα, Ratheesh Raj.
Από τις αρχές του 2008 και τα εγκαίνια του πρώτου πιλοτικού Day Spa στην περιοχή Γουβιά της Κέρκυρας, η ανάπτυξη του Ομίλου είναι αδιάκοπη. Σήμερα, τα Asian Spa & Ayurvedic Retreats λειτουργούν στα Ξενοδοχεία Athenaeum InterContinental στην Αθήνα, Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη, Grand Mediterraneo στην Κέρκυρα, Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες, Vedema Resort και Mystique στην Σαντορίνη, Lindian Village στην Ρόδο και ως ανεξάρτητες μονάδες στη Φιλοθέη και στην περιοχή Γουβιά στην Κέρκυρα.

O Όμιλος Asian Spa Ayurvedic & City Retreat συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες που διαθέτουν προϊόντα αισθητικής φροντίδας του δέρματος εξασφαλίζοντας υψηλά standards ποιότητας τόσο των θεραπειών που προσφέρει όσο και των προϊόντων που διαθέτει: Environ, Jane Iredale – The skin Care makeup, Branche D’olive, Phytomer, Flair, Canfield Imaging Systems.

module

Read More

And More