Συναντήσαμε τον προσωπικό nail expert της JLO και μάθαμε τι ζητάει από το μανικιούρ της!

Συναντήσαμε τον προσωπικό nail expert της JLO και μάθαμε τι ζητάει από το μανικιούρ της! | tlife.gr

Ο άνθρωπος που κάνει μανικιούρ στην Jennifer Lopez, την Selena Gomez, στην Julianne Moore, στην, στην, στην… είναι άντρας! Λέγεται Tom Bachick, τον ακολουθώ στο instagram (εδώ) από… πάντα και πριν λίγες μέρες σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Λονδίνο τον συνάντησα και από κοντά.

Το νέο με τον Tom Bachik είναι ότι είναι ο νέος επίσημος nail expert της OPI και έχοντάς τον μπροστά μου στο press event δεν γινόταν παρά να τον ρωτήσω για τα νύχια και τα χρώματα που αγαπά η JLO. Ή αλλιώς, τι ζητάς από το μανικιούρ σου όταν είσαι η Jennifer Lopez.

Διαπίστωσα δύο πράγματα: α) η JLO είναι super cool γιατί ο Tom Bachick είναι super cool και αυτά τα πράγματα πάνε κάπως «δείξε μου τον nail expert σου να σου πω ποια είσαι!». Β) όπως υποψιαζόμουν η Jennifer Lopez αγαπά τα clean χρώματα και όσον αφορά το σχήμα τους προτιμά το ίσιο με στρογγυλεμένες άκρες.

Πάτησε play παρακάτω για να δεις την απάντηση που μου έδωσε…

Το χρώμα που περιέγραψε, πάντως, ταιριάζει τέλεια με το χρώμα που επέλεξε για την τελευταία της red carpet εμφάνιση!

Και μια τελευταία photo για να καταλάβεις πόσο cool είναι ο Tom Bachick, στάθηκα δίπλα του με χαλασμένο ημιμόνιμο (δεν έχω ιδέα πώς έγινε!) και για να με καθησυχάσει μου έδειξε και το δικό του!

Σ’ευχαριστώ Tom Bachick που ήσουν τόσο συμπαραστατικός στην πιο αμήχανη beauty στιγμή που μπορεί να έχει μια beauty editor!

READ more