SYOSS Pure: η νέα σειρά με Micellar τεχνολογία που ξαναζωντάνεψε τα μαλλιά μας!

Ο πρόλογος αυτού του άρθρου έχει γραφτεί και έχει σβηστεί πολλές φορές. Γιατί, πόσο εύκολο είναι να περιγράψεις με λέξεις αυτή την υπέροχη- ανάλαφρη- σαν-να-έχουν-ξαναζωντανέψει αίσθηση που ένιωσα εγώ και τα μαλλιά μου την πρώτη φορά που λούστηκα με τα προϊόντα της ολοκαίνουργιας σειράς SYOSS Pure; Και εκείνη τη στιγμή που τα στέγνωσα με το πιστολάκι και ήταν πιο ανάλαφρα από ποτέ, σαν να μην έχουν υποστεί οποιαδήποτε τεχνική εργασία, σαν να μην έχουν “γράψει” πάνω τους όλα αυτά τα χρόνια χρήσης χημικών προϊόντων; Ας το προσπαθήσω παρ’ όλα αυτά!

Η ολοκαίνουργια σειρά περιποίησης μαλλιών SYOSS Pure στηρίζεται στην τεχνολογία Micellar ή/και τεχνολογία των μικυλλίων ενώ παράλληλα από την σύνθεσή του απουσιάζουν όλα εκείνα τα ανεπιθύμητα στοιχεία όπως σιλικόνη, mineral oils ή τεχνητές χρωστικές. Αυτά τα δύο σε συνδυασμό έχουν ως αποτέλεσμα αυτή την ανάλαφρη αίσθηση στα μαλλιά σου και 100% επαγγελματική αποτελεσματικότητα.

Η σειρά SYOSS Fresh περιλαμβάνει Σαμπουάν και Conditioner αναζωογόνησης και καθημερινής περιποίησης για κανονικά ή λιπαρά μαλλιά ενώ το Σαμπουάν Syoss Boost προσφέρει στα αδύναμα και λεπτά μαλλιά αναδόμηση, κίνηση και αέρινο όγκο με την πιστοποίηση του ECARF ως φιλικά προς το δέρμα.

Χάρισε, λοιπόν, στον εαυτό σου την απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης των SYOSS Pure για ένα όμορφο, επαγγελματικό αποτέλεσμα και μαλλιά γεμάτα κίνηση και ζωντάνια, με την αγνότητα που προσφέρει η τεχνολογία Micellar!

Last chance info: τα SYOSS Pure δεν φροντίζουν μόνο εσένα, αλλά είναι φιλικά και προς το περιβάλλον, καθώς είναι πιστοποιημένα από τον οργανισμό EU Ecolabel και χρησιμοποιούν μπουκάλια από 25% ανακυκλωμένο PET.

 

Read More

And More