Τα 10 αγαπημένα μας beauty looks που θα θέλαμε να ξαναδούμε στα Όσκαρ!

Σε λίγες ώρες από τώρα θα γίνει το σημαντικότερο red carpet event όλη της χρονιάς: τα Όσκαρ. Όλα αυτά τα χρόνια, μπροστά από τα μάτια μας έχουν περάσει συγκλονιστικά beauty looks τα οποία έχουν σεταριστεί τέλεια με το μακιγιάζ και τα μαλλιά που έχει επιλέξει η κάθε star σε συνεργασία με το glam squad της. Εδώ στο TLIFE κάναμε αυτή τη συζήτηση όπου η καθεμία από εμάς ανέφερε την πιο αγαπημένη της στιγμή στην ομορφιά από τα Όσκαρ τα τελευταία χρόνια.

Μέχρι να ξεκινήσει η προβολή των φετινών μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στα παρακάτω! Κάναμε την δύσκολη δουλειά για εσένα και από οοοοοοοοοολες αυτές τις εμφανίσεις καταλήξαμε στις top 10!

H Lupita Nyong’O το 2014 κέρδισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου καθώς και το Όσκαρ τελειότερης beauty εμφάνισης! Το μακιγιάζ της στηρίζονταν σε ένα ιριδίζον peachy κραγιόν αλλά και σε αυτή τη λεπτομέρεια στα μάτια που μόνο αν φέρεις πολύ κοντά την photo θα αντιληφθείς: peachy μολύβι ματιών κοντά στις κόγχες και τιρκουάζ όμοιο με αυτό του φορέματός της στο υπόλοιπο μήκος του κινητού βλεφάρου.

 

Η πρώτη φορά που η Dakota Johnson περπάτησε στο κόκκινο χαλί ήταν το 2015 όπου φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα το οποίο σέταρε με το κραγιόν της. Και τελικά, όλη αυτή η ομοιοχρωμία έβγαζε ένα αρμονικό και πολύ όμορφο αποτέλεσμα!

Το 2013 η Anne Hathaway κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο για την ταινία Les Miserables το οποίο και παρέλαβε μέσα σε ένα υπέροχο pale pink φόρεμα. Το μακιγιάζ της μας άρεσε πολύ γιατί α) κινήθηκε σε αντίστοιχους τόνους και έβγαλε μια υπέροχη αρμονία β) φορούσε το τέλειο pink nude κραγιόν. Επίσης, μας άρεσαν πολύ τα μαλλιά της τα οποία είχαν αποκτήσει ένα πιο μακρύ μήκος αφού εκείνη την χρονιά τα είχε ξυρίσει για τις ανάγκες του ρόλου της σε αυτή την ταινία.

2012 και η Angelina Jolie εμφανίστηκε στα Όσκαρ εξαφανίζοντας σχεδόν κάθε άλλη διάσημη από γύρω της χάρη στο χαρακτηριστικό φορεμά της με το διπλό σκίσιμο. Κι επειδή μιλάμε για την Angelina, αυτή την στιλιστική επιλογή κατάφερε να την απογειώσει με αυτό το υπέροχο beauty look: effortless sexy μαλλιά και ένα ενυδατικό και φωτεινό κόκκινο κραγιόν στα χείλη.

 

Το κορίτσι με τα τατουάζ, η Rooney Mara εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με το τέλειο κόκκινο κραγιόν και τα χαρακτηριστικά baby bangs της. Αυτό το look σεταρισμένο με την αλαβάστρινη επιδερμίδα της την έκανε να μπει στη λίστα με τα top 10 beauty looks που έχουμε αγαπήσει εδώ στο TLIFE!

 

Λατρεύουμε την matchy- matchy λογική γι’αυτό και αποδίδουμε στην Marion Cotillard και beauty Όσκαρ, εκτός από το Όσκαρ που κέρδισε για τον ρόλο της στην ταινία La Vie En Rose. Μια πιο προσεκτική ματιά και θα διαπιστώσεις ότι το φόρεμά της, τα νύχια της και η σκιά στα μάτια της έχουν ακριβώς και το ίδιο χρώμα και την ίδια υφή.

Η Natalie Portman το 2005 επαναφέρει στο κόκκινο χαλί τα headpieces ενώ στα μάγουλά της συγκεντρώνεται όλο το know how για το πώς θα φορέσουμε σωστά το ρουζ!

Η Cate Blanchett το 2005 αποτυπώθηκε στις beauty μνήμες μας χάρη στο τέλειο φόρεμά της αλλά και αυτό το μακιγιάζ που συγκέντρωνε τις εντάσεις στα μάγουλα κάνοντας το πρόσωπό της να δείχνει soooo fresh!

Julianne Moore, 2004. Το Hollywood μας δείχνει το δρόμο για το flawless skin χωρίς υπερβολές επιτρέποντας στις φακίδες μας να φαίνονται!

Η Gwyneth Paltrow το 1999 στήριξε όλο το μακιγιάζ της στα παστέλ και στις ιριδίζουσες υφές ενώ έπιασε τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό σινιόν και μια βαθιά χωρίστρα!

Αλήθεια, εσένα ποιο ήταν το αγαπημένο σου beauty look; Έχουμε μερικές ώρες να το συζητήσουμε μέχρι την έναρξη των φετινών Όσκαρ!

 

Read More

And More