Τα 10 αγαπημένα μας μακιγιάζ και μαλλιά για νύφες!

Η περίοδος των γάμων έχει ανοίξει. Κι έχει ανοίξει τόσο που αυτό το post μπορεί και να ήρθε καθυστερημένα. Από την άλλη, όμως, ποτέ δεν είναι αργά να βρεις το beauty look των ονείρων σου. Γιατί μιλάμε για την ημέρα που έτσι κι αλλιώς… ονειρευόσουν από τότε που ήσουν μικρό κοριτσάκι οπότε συμμερίζομαι απόλυτα την αγωνία σου!

Παρακάτω σου έχουμε συγκεντρώσει τα δικά μας δέκα αγαπημένα beauty looks (aka make up/μαλλιά). Το ένα από αυτά θα σε οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Πάμε στοίχημα;

1. Το παρακάτω beauty look έγινε για λογαριασμό του οίκου Marchesa από το beauty team της Bobbi Brown. Όλο το μακιγιάζ είναι πολύ φρέσκο με το focus να γίνεται στα χείλη που δείχνουν σαν φρεσκοφιλημένα χωρίς να είναι οριοθετημένα με μολύβια και υφές. Τα μαλλιά είναι πιασμένα σε ένα χαμηλό σινιόν και το όλο look είναι πολύ fresh!

2. Για τις boho νύφες αυτό το look είναι ιδανικό. Το μυστικό είναι να παίξεις με τις πλεξίδες δημιουργώντας αρκετές μέσα στα μαλλιά σου!

3. Αν σου αρέσει το smokey eyes επένδυσε σε μια taupe σκιά για την ημέρα του γάμου σου. Θα δώσει ένταση στο βλέμμα σου αλλά δεν θα δείξει έντονη όταν σεταριστεί με το νυφικό. Το look το ξεσηκώσαμε εδώ από την Carolina Herrera.
Δεν ξέρεις τι είναι η taupe σκιά; Τσέκαρε εδώ!

4. Αν αποφασίσεις να φορέσεις βέλο αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό. Είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από ένα απλό σινιόν, θα μείνει στην θέση του όλο το βράδυ και όταν πια αποφασίσεις να βγάλεις το βέλο θα τους εντυπωσιάσεις και με το σινιόν σου!

5. Ένα άλλο πολύ σημαντικό task για μια νύφη είναι και το χρώμα μαλλιών. Αν αποφασίσεις να υιοθετήσεις το trend του peroxide blonde που παίζει πολύ τώρα μην το κρατήσεις για κανέναν λόγο την τελευταία στιγμή. Επίσης, αν έχεις κάνει το ξάνοιγμα αρκετά νωρίτερα να μην αφήσεις το φρεσκάρισμα την προηγούμενη του γάμου. Α) πάντα μπορεί να πάει κάτι λάθος β) τα στιλιζαρισμένα looks δεν είναι καθόλου τάση! Ακόμη κι όταν μιλάμε για νύφες!
Bonus info: Peroxide blonde! Διάβασε εδώ για την μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού στο χρώμα των μαλλιών και τι μας είπε ο Νικόλας Βιλλιώτης

6. Αν το στιλ σου δεν είναι πολύ ρομαντικό ή girly δεν σημαίνει ότι πρέπει να το υιοθετήσεις στο γάμο σου. Άφησε τον χαρακτήρα σου να εκδηλωθεί και μην το καταπιέσεις μέσα σε ένα νυφικό. Αν σου αρέσουν τα boxer braids και είσαι τολμηρή στις επιλογές σου, go for it! Απλώς να θυμάσαι όταν θα βλέπεις τις φωτογραφίες του γάμου σου μετά από χρόνια πως τοοοοοοτε αυτό το χτένισμα ήταν huge τάση!

7. Από καταβολής… νύφης, τα λουλούδια στα μαλλιά ήταν must. Πιάσε ένα χαλαρό χαμηλό σινιόν και φόρεσε ένα λουλούδι στο πλάι. Στα καταστήματα καλλυντικών αλλά και online (κυρίως στο etsy) θα βρεις πολλά. Αλλά προτίμησε ένα αληθινό!

8. Μας αρέσουν τα νυφικά μακιγιάζ που παίζουν περισσότερο με τις υφές και την επιδερμίδα παρά με τις εντάσεις των χρωμάτων. Επίσης, μας αρέσει πολύ αυτό το χτένισμα με την βαθιά φράντζα και τον κυματισμό από τη μια μεριά.

9. Αν είσαι κλασική νύφη σκέψου οπωσδήποτε ένα τέτοιο χτένισμα: κλασικό και πρωτότυπο μαζί, πρόκειται για ένα σινιόν με πιασίματα από τα πλαϊνά που δένουν χαμηλά στο ύψος του αυχένα. Μας αρέσει πολύ!

10. Τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος σε έναν καλοκαιρινό γάμο με ένα στεφάνι με μικροσκοπικά λουλουδάκια στα μαλλιά!

Αλήθεια, ποιο νυφικό look σου άρεσε περισσότερο; Ήρθε η αγαπημένη μου ώρα του poll!

Read More

And More