Τα 10 καλύτερα boho beauty looks που λατρέψαμε στα προηγούμενα Coachella!

Σε είχα προειδοποιήσει γι’αυτό: έχω αυτή την τεράστια εμμονή με το Coachella που τις επόμενες μέρες εγώ θα ασχολούμαι υπερενταντικά με τις εμφανίσεις των it girls εκεί κι εσύ θα τις βλέπεις παντού μπροστά σου. Αλλά να σου πω το εξής: αυτές οι εμφανίσεις είναι πολύ ενδιαφέρουσες, stylish και άλλο τόσο boho και θα θες να αντιγράψεις κά-θε-μι-α-α-πό-αυ-τές!

Και για το tribute του πράγματος και την προθέρμανσή σου, παρακάτω σου έχουμε τα top 10 beauty looks από το Coachella. Δες και πάρε ιδέες!


Αυτή η πλεξίδα που έκανε η Kate Bosworth στο περσινό Coachella είναι στη λίστα με τα beauty looks που δεν θα ξεπεράσουμε ποτέ! Πρόκειται για μια λεπτή πλεξίδα κατά μήκος της χωρίστρας που έρχεται σταυρωτή στο μπροστινό μέρος και θυμίζει turban. Η beauty συμβουλή μου: κάθε beauty look που το βλέπεις και σου αρέσει δοκίμασέ το πάνω σου και μην το προσπερνάς έτσι απλά. Αυτό το είχα κάνει πέρυσι και ανυπομονώ για το Coachella look 2016 που θα αντιγράψω σύντομα! Και είμαι ένας κανονικός άνθρωπος που απλώς δοκίμασε κάτι διαφορετικό!


Η Alessandra Ambrossio αποτύπωσε τον palm-o του Coachella στο Palm Springs (χα!) με τον πιο πετυχημένο τρόπο τυπώνοντας και κολλώντας αυτά τα σχέδια στα νύχια της. Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι ότι μπορείς να το κάνεις κι εσύ! Φτιάχνεις ότι σχέδιο θες στο Nailsnaps, εκείνοι το τυπώνουν για λογαριασμό σου και στο στέλνουν όπου είσαι!


Τα λουλούδια και το Coachella πάνε μαζί! Και για να το πας ένα step παραπέρα σέταρε το χρώμα από τα λουλούδια με το χρώμα του κραγιόν σου!


Αν έχεις σταθερό χέρι δοκίμασε οπωσδήποτε αυτό το μανικιούρ και κόπιαρέ το έτσι ακριβώς: από τη μια μεριά σχημάτισε τη μύτη με λευκό βερνίκι και από την άλλη με μαύρο. Επίσης, για να δημιουργήσεις την τέλεια ευθεία κόλλησε σελοτέιπ και ζωγράφισε το εσωτερικό. Αφού στεγνώσει και αφαιρέσεις το σελοτέιπ το σχήμα θα είναι τέλειο!


Μερικές μικρές πέρλες τοποθετημένες στο μέτωπο όπως έκανε εδώ η Gigi θα σε κάνουν κέντρο της προσοχής. Βεβαίως, επιβάλλεται να τις υποστηρίξεις με αυτοπεποίηθηση ή αλλιώς καθόλου!


Υπέροχα beach waves, μια χρυσή κορδέλα στα μαλλιά και θα είσαι stylish, sexy και υπέροχη!


Αν δεν κάνεις cornrows σε ένα μουσικό φεστιβάλ τότε… πού; Σωστά! Ίσως στο γυμναστήριο μιας και το Coachella στην ελληνική του εκδοχή δεν υπάρχει. Εκτός αν κάνεις αυτές τις πλεξίδες της Rita Ora σε μια συναυλία. Δεκτόν!


Σε κάθε Coachella περίοδο το instagram μας γεμίζει με photo από πλεξίδες, fresh κορίτσια και παστέλ μαλλιά. Εδώ η Jourdan Dunn έναν χρόνο πριν μας σύστηνε στα παστέλ μοβ μαλλιά της!


Το μοβ κραγιόν της Rihanna είναι από τις πιο δυνατές beauty στιγμές του περσινού Coachella! Δες εδώ τα δικά μας δέκα αγαπημένα που μοιάζουν πολύ με αυτό της Rihanna!


Μερικά κρύσταλλα Swarovski κολλημένα στην εξωτερική γωνία των ματιών όπως έκανε η Millie Mackintosh θα κάνουν το beauty look σου πολύ ενδιαφέρον! Δες εδώ πώς είναι να τα φοράει ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας ή/και κανονικός άνθρωπος (aka εγώ!).

Λοιπόν, λοιπόν! Ποιο Coachella look σου άρεσε περισσότερο και ποιο θα δοκιμάσεις;

Read More

And More