Τα 4 προϊόντα που έβαλε εδώ στο πρόσωπό της η Sienna Miller!

Το κλισέ της ημέρας: η καρδιά της ομορφιάς χτυπάει τώρα στις Κάννες! Και σου έχουμε συνεχή report! Μετά, λοιπόν, από τα 10 καλύτερα μαλλιά που έχουμε δει στις Κάννες (και που μπορείς να τσεκάρεις εδώ σε περίπτωση που διέφυγε της προσοχής σου) επιλέξαμε την Sienna Miller που κάνει καριέρα και ως το κόριτσι της καρδιάς μας (ο Jude Law που τα παλιά τα χρόνια την είχε απατήσει ευθύνεται γι’αυτό) παύλα it girl παύλα beauty icon.

Το μακιγιάζ που βλέπεις εδώ είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που έχει κάνει η Charlotte Tilbury.

Παρένθεση: η Charlotte Tilbury είναι αγαπημένη make up artist πολλών stars του Hollywood, έβαψε την Amal Alamuddin στον γάμο της με τον George Clooney κι έχει αυτή την εμμονή να βάφεται πριν πέσει για ύπνο. Ναι καλά διάβασες! Για περισσότερα info check εδώ.

H Charlotte Tilbury, λοιπόν, αποκάλυψε τα τέσσερα εκείνα προϊόντα που χρησιμοποίησε για να α) προετοιμάσει την επιδερμίδα της και β) έχει αυτό το χρώμα στα χείλη της.

Για να προετοιμάσει την επιδερμίδα της, λοιπόν, και να έχει αυτό το πολύ, πολύ λαμπερό effect που βλέπεις εδώ χρησιμοποιησε την Goddess Skin Clay Mask ($45.00) και την Magic Cream ($70.00) που αποτοξινώνει σε βάθος την επιδερμίδα.

Για τα χείλη της ανέμειξε δύο κραγιόν και με ένα μολύβι χειλιών έκανε το περίγραμμα. Σημείωσε: το κραγιόν ήταν οι αποχρώσεις Walk of Shame και Bond Girl ($23.00 το καθένα) και το μολύβι το Lip Cheat Pillow Talk ($16.00).

Όλα τα παραπάνω προϊόντα είναι Charlotte Tilbury, δυστυχώς ΔΕΝ έρχονται στην Ελλάδα ΑΛΛΑ μπορείς να τα τσεκάρεις εδώ στο official page της.

Read More

And More