Τα 5 δώρα ομορφιάς που ακόμη και μια beauty editor θα ζήλευε!

Η δουλειά που κάνω είναι κάπως… προνομιούχα! Γιατί αν δεν είναι προνόμιο να πηγαίνεις στο γραφείο και να σε περιμένουν καθημερινά δεκάδες προϊόντα ομορφιάς, τα οποία ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμάσεις και για τα οποία ΠΡΕΠΕΙ να γράψεις τότε τι; Αλλά να που πέρα από beauty editor είμαι κορίτσι (όπως κι εσύ!) και καταλαβαίνεις τι σημαίνει να ανοίγουν τα μάτια σου διάπλατα στην θέα μιας μικρής κούκλας που τελικά είναι κραγιόν (θα δεις παρακάτω τι εννοώ) ή ενός τεράστιου μήλου που έχει μέσα λαχταριστά προϊόντα για το σώμα!

Και οοοοολα αυτά τα βρήκα στο The Body Shop. Και είναι τόσα και άλλα τόσα τα ωραία που αν με άφηνες εκεί να διαλέξω για όση ώρα θέλω δώρα θα με έβρισκε η Πρωτοχρονιά του ’15. Αλλά τελικά, το κατάστημα έκλεινε, έπρεπε να φύγω και αυτά είναι τα πέντε beauty goodies που λάτρεψα (εντάξει, είναι κι άλλα. Πολλά. Αλλά έπρεπε να διαλέξω).

Και βαφτίζω αυτή τη λίστα, “Η λίστα με τα beauty δώρα που ακόμη και μια beauty editor θα ζήλευε!”


Το μαγικό κουτί που σου έλεγα! Frosted Cranberry Tube of Treasures (€26.00) και περιέχει μέσα τέσσερις μικρούς θησαυρούς: shower gel, scrub, το υπερτέλειο body butter με την υπερτέλεια μυρωδιά και υφή και ένα σφουγγάρι σώματος.


Το μαγικό κουτί που σου έλεγα (vol 2)! Το Glazed Apple Tin of Treasures (€26.50) ή αλλιώς το… μήλον της beauty έριδος! Περιέχει scrub, body shower, body lotion, body butter και σφουγγάρι.


Το μαγικό κουτί της απόλαυσης, αυτή την φορά. Η συσκευασία του μοιάζει με βιβλίο και είναι η πιο… σοφή επιλογή σου σε δώρο με άρωμα βανίλιας. Vanilla Brulee The Schoolbook of Joy (€25.00) και περιέχει σαπουνάκι σε σχήμα καρδιάς, lip balm, body butter και shower gel.

Βεβαίως, βεβαίως μια παλέτα θα ήταν οπωσδήποτε στη λίστα μου γιατί είμαστε κορίτσια και γιατί λατρεύουμε το μακιγιάζ. Frosted Pastel Eye Palette (€19.50)


Το κλισέ “Δεν είναι αυτό που νομίζεις” ταιριάζει τέλεια εδώ. Γιατί αυτό που βλέπεις δεν είναι κούκλα! Σε κάνει κούκλα, όμως! Το Lip & Cheek Doll (€15.00) φοριέται στα μάγουλα και στα χείλη και πες μου! Σε ποιον θα το χάριζες και δεν θα ξετρελαίνονταν! Ε;

Last chance info: Υπάρχει, όμως, και κάτι άλλο που θα δώσει το τέλειο άλλοθι στην beauty ασυδοσία σου: με κάθε ένα δώρο ειδικά επιλεγμένο από το The Body Shop στλένεις ένα παιδί- θύμα πολέμου για μάθημα! Και σε ένα κατάστημα The Body Shop μπορείς να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες!

Read More

And More