Τα 5 πιο θεαματικά make over των stars!

Δεν ήταν πάντα οι μοιραίες vamp της διεθνούς show biz. Ή ακόμη και στις περιπτώσεις που είχαν αυτό το προφίλ, κάποιες από τις επιλογές τους δεν τις κολάκευαν τόσο (ακόμη και όταν έχεις δεκάδες στιλίστες και make up artist γύρω σου, δικαιούσαι να… μαθαίνεις από τα λάθη σου!). Εμείς συγκεντρώσαμε τις πέντε πιο θεαματικές μεταμορφώσεις των stars που ποζάρουν στα πιο glossy εξώφυλλα περιοδικών ανά τον κόσμο!

Ashlee Simpson

Ένα από τα κορίτσια που λατρεύει τους πειραματισμούς με τα μαλλιά της είναι η Ashlee Simpson. Τον Οκτώβριο του 2009 πόζαρε με ανοιχτόχρωμο κόκκινο, ενώ ενάμιση χρόνο μετά υπέκυψε στον πειρασμό του καστανού σκούρου με μακριές αφέλειες.

Christina Ricci

To κορίτσι της οικογένειας Adams μεγαλώνοντας μεταμορφώθηκε σε κύκνο! Το 2009 επέλεξε μακριά μαλλιά με έντονες αφέλειες ενώ πριν λίγο καιρό την είδαμε να αποχωρίζεται το πλούσιο κούρεμά της για χάρη ενός καρέ με χοντρές ανταύγειες. Ωστόσο, η πρώτη της επιλογή είναι και η αγαπημένη μας!

Gwen Stefani

Το κορίτσι των No Doubt είχε κάνει το ντεμπούτο της στη μουσική σκηνή με εκκεντρικά χτενίσματα που θύμιζαν κάτι από… “101 σκυλιά της δαλματίας”!. Σήμερα, αναδεικνύει την θηλυκότητά της με φλογερά χείλη και sleek σινιόν. Πολύ καλύτερα!

Jennifer Lopez

Δεν είναι μόνο η αλλαγή στα μαλλιά που κάνουν την Jennifer Lopez να δείχνει πολύ πιο sexy και θελκτική σήμερα, αλλά και το μακιγιάζ που δίνει ανοδικότητα στο βλέμμα της και την κάνει να δείχνει νεότερη σε σχέση με τρία χρόνια πριν!

Angelina Jolie

Όποια επιλογή κι αν κάνει η Angelina Jolie είναι θεμιτή (είναι η Angelina!). Ωστόσο, οι ανοιχτοί σχεδόν ξανθοί τόνοι δεν την κολακεύουν ιδιαίτερα. Έκτοτε, η χολιγουντιανή star έχει επιλέξει από μαύρο μέχρι και καστανό το οποίο την κολακεύει ιδιαίτερα.

Read More

And More