Τα 6 πράγματα που πρέπει να τσεκάρεις ότι έχει το νεσεσέρ σου πριν φύγεις τριήμερο!

Ένα από τα πράγματα που μας φτιάχνουν την διάθεση: να τσεκάρουμε αργίες και να βλέπουμε ότι πέφτουν τριήμερο. Το αμέσως επόμενο πράγμα που μας φτιάχνει την διάθεση: όταν το τριήμερο έρχεται και είμαστε έτοιμες να φύγουμε!

ΑΛΛΑ έχεις να λύσεις μια τελευταία εκκρεμότητα: τα πράγματα που θα πάρεις μαζί! Αν δεν είσαι blogger/instagramer (ή beauty editor που θέλει να εκμεταλλευτεί το location για να βγάλει τα προϊόντα σε κάθε πιθανή γωνιά. Εγώ) κινήσου στην λογική του less is more. Απόλαυσε το τριήμερό σου έχοντας μαζί σου λίγα, εύκολα και έξυπνα πράγματα που λειτουργούν ως πασπαρτού. Όπως, για παράδειγμα, ένα stick που μπορείς να το φορέσεις ως ρουζ, κραγιόν ΚΑΙ σκιά. Παρακάτω έχουμε την λίστα!

Ένα καθαριστικό προσώπου

 


Αν δεν θέλεις να κουβαλάς πολλά μπορείς να κάνεις skip το πολυαγαπημένο μου double cleansing για το τριήμερο, αρκεί να πάρεις μαζί σου το σωστό προϊόν καθαρισμού που αφαιρεί και μακιγιάζ και ρίπους. Το Sensibio της Bioderma δεν είναι τυχαία παγκόσμιο best seller και το καλύτερο είναι ότι μπορείς να το βρεις και σε travel size (€3.40). Last chance info: τα travel size είναι το καλύτερο πράγμα αν θέλεις να δοκιμάσεις ένα προϊόν και να δεις αν σου ταιριάζει πριν το κάνεις δικό σου.

Μια ενυδατική κρέμα

Ήξερες ότι η υφή των προϊόντων που επιλέγεις έχει να κάνει και με τον καιρό; Ή, για να στο θέσω αλλιώς, πρέπει να επιλέγεις προϊόντα και με βάση την θερμοκρασία! Ένα απλό παράδειγμα: το τριήμερο θα έχει αρκετή ζέστη και λογικά θα είσαι συνεχώς εκεί έξω, στον ήλιο. Αν βάλεις μια κρέμα βαριά στην επιδερμίδα σου θα είναι σαν να φόρεσες ένα πολύ χοντρό πουλόβερ και η επιδερμίδα σου δεν θα αναπνέει ελεύθερα. Η Ginzing Oil- free Energy Boosting της Origins είναι σε μορφή gel και περιέχει συστατικά που και ενυδατώνουν και ξυπνούν την επιδερμίδα. Επίσης, θα την βρεις και σε travel size (€17.50).

Μια αντηλιακή με χρώμα

Είναι απαγορευτικό να βγαίνεις από το σπίτι σου χωρίς αντηλιακή. Είναι ακόμη πιο απαγορευτικό να βγαίνεις από το σπίτι σου, να περνάς όλη την ημέρα σου έξω και να μην φοράς αντηλιακή! Για το τριήμερό σου πρέπει να έχεις οπωσδήποτε μαζί σου την αντηλιακή σου η οποία μπορεί να είναι και με χρώμα ώστε να σου κάνει και ομοιοχρωμία και ελαφριά κάλυψη αν ζητάς κάτι τέτοιο. Η αντηλιακή Κόκκινο Σταφύλι στην Matte Tinted εκδοχή της είναι αγαπημένη μας για πολλούς λόγους: το κόκκινο σταφύλι λειτουργεί και ως αντιοξειδωτικό και η υφή της είναι απόλυτα ματ ώστε η επιδερμίδα σου να νιώθει άνετα ακόμη και αν είναι λιπαρή.

Μια κρέμα χεριών

 

Η κρέμα χεριών δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ του τριημέρου και δεν χρειάζεται να σου δώσω επιχείρημα. Αρκεί, απλώς, να σου θυμίσω όλες τις φορές που έφυγες χωρίς κρέμα χεριών και την έψαχνες απεγνωσμένα! Η Ducray Melascreen Global Hand (€10.00) είναι η πρότασή μας γιατί περιέχει SPF50 που προστατεύει και από την φωτογήρανση και τις πανάδες. Γιατί θα είσαι συνεχώς κάτω από τον ήλιο και γιατί τα χέρια μας δείχνουν την ηλικία μας. Say no more!

Ένα multi-tasking stick

 

Το τριήμερο είναι η τέλεια ευκαιρία να αφήσεις πίσω σου το full makeup που ενδεχομένως να κάνεις καθημερινά επειδή έτσι πρέπει (εκτός αν λατρεύεις το full makeup, οπότε… be our guest!). Σε κάθε άλλη περίπτωση, αν είσαι light traveller και θέλεις να έχεις μαζί σου λίγα, το Lip & Cheek Makeup της Milk Makeup είναι τέλειο για να βάψεις τα χείλη σου, τα μάγουλά σου ακόμη και τα μάτια σου. Θα το βρεις και σε travel size που κοστίζει €11.95 αποκλειστικά online στα Sephora. Και κάτι τελευταίο: η απόχρωση Werk είναι πασπαρτού και ταιριάζει σε όλες!

Ενυδατική κρέμα σώματος με ωραίο άρωμα

Ενδεχομένως εκεί που θα πας το νερό να είναι πολύ σκληρό για την επιδερμίδα σου. Επίσης, πέρα από αυτό, το τριήμερο έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με τον εαυτό σου και σε επίπεδο skincare. Εκμεταλλεύσου, λοιπόν, το χρόνο για να μην απλώσεις όπως- όπως την ενυδατική σου μετά το ντους αλλά να κάνεις μασάζ και να το απολαύσεις. Ένα έξυπνο tip είναι να πάρεις μαζί σου μια όμορφη μυρωδιά. Έτσι θα μπορείς να κάνεις skip το άρωμά σου! Η hand and body milk Marshmallow της Mor μυρίζει απολαυστικά! Θα την βρεις και σε travel size (€11.00) αποκλειστικά από την Make Me Up.

 

Read More

And More