Τα 7 καλύτερα, κατακόκκινα και ολοκαίνουρια κραγιόν που μπορείς να φορέσεις του Αγίου Βαλεντίνου!

Πριν αρκετό καιρό η Rihanna λάνσαρε το Stuna Lip Paint, ένα κόκκινο κραγιόν που μένει σταθερό στα χείλη όσο και αν φιληθείς, σύμφωνα με την ίδια (ok, η Rihanna δεν το είπε ακριβώς έτσι αλλά αυτό εννοούσε). Έκτοτε μας έβγαλε από τις σκέψεις. Ραντεβού και κόκκινο κραγιόν; Ναι, ραντεβού και κόκκινο κραγιόν! Γιατί όχι;

Από την αρχή του χρόνου μέχρι τώρα έχει περάσει πολύ μικρό διάστημα. Αλλά παρόλα αυτά, οι οίκοι και οι εταιρίες καλλυντικών έχουν φροντίσει ήδη να μας τροφοδοτήσουν με μερικά ολοκαίνουργια κραγιόν σε έντονες αποχρώσεις που μπορείς να φορέσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Γιατί Άγιος Βαλεντίνος και κόκκινο πάνε χέρι- χέρι και γιατί ακόμη και αν δεν είσαι ερωτευμένη μπορεί να σου συμβεί με αυτά τα κραγιόν: να ερωτευτείς αυτά τα υπέροχα κραγιόν που θα δεις παρακάτω και να σε ερωτευτούν επειδή θα τα φοράς!

 

Chanel Poudre A Levres, no 410 Rosso Pompeiano, €42.00. O οίκος Chanel εμπνεύστηκε από τις παλέτες σκιών και δημιούργησε μια διπλή παλέτα με προϊόντα χειλιών: από τη μια έχει lip balm για να θρέφει τα χείλη και από την άλλη ένα φωτεινό κόκκινο με ημιμάτ υφή και πολύ σταθερό αποτέλεσμα.

Maybelline New York X Gigi Hadid Lipstick Khair, €15.90. Λατρεύουμε την συγκεκριμένη απόχρωση όταν σετάρεται με ελαφρώς σκούρα επιδερμίδα (προσοχή: ελαφρώς) και γενναίες λάμψεις.

Maybelline Color Sensationel Powder Matte Lipstick – 05 Cruel Ruby, €10.50.Αν είσαι πολύ ανοιχτόχρωμη ή αν προτιμάς τα σκούρα κόκκινα σε σχέση με τα καθαρά κόκκινα κραγιόν, αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μας! Μάλιστα, περνώντας από πάνω ένα gloss μπορείς να μεταμορφώσεις και την υφή του από ματ σε glossy!

Yves Saint Laurent Tatouage Couture no 01, €37.00. Το συγκεκριμένο προϊόν χειλιών στηρίζεται σε μια τεχνολογία που συνδυάζει 3 φορές περισσότερες χρωστικές ενώ είναι τέσσερις φορές πιο λεπτό. Έτσι η αίσθηση που έχεις είναι σαν να μην φοράς τίποτα στα χείλη σου!

Estee Lauder Pure Color Envy Paint On Liquid Lipcolor, απόχρωση Scream Sexy Metallic, €34.50. Η Estee Lauder μόλις κυκλοφόρησε μια σειρά από υγρά κραγιόν τα οποία έχουν τρία διαφορετικά αποτελέσματα στα χείλη σου: ματ, μεταλλικό και glossy. Αυτό το χρώμα είναι από τα αγαπημένα μας γιατί έχει ένα πολύ ιδιαίτερο εφέ που κάνει τα χείλη να δείχνουν τρισδιάστατα κι επιπλέον “γράφει” τέλεια με τις αντανακλάσεις του φωτός.

Smashbox Always On Liquid Lipstick, απόχρωση Throwback Jam, €21.00. Το συγκεκριμένο υγρό κραγιόν αποτυπώνεται στα χείλη εντελώς ματ και διατηρείται αναλλοίωτο για οκτώ ώρες. Αυτό, όμως, που αγαπάμε περισσότερο είναι ότι η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με το Primer Oil complex που κρατάει μαλακά και απαλά τα χείλη όσο το φοράς χωρίς να δημιουργούνται αντιαισθητικές κάθετες γραμμές!

Patrick Starrr X MAC, απόχρωση Ruby Woo, €19.50. Το τέλειο πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν από την συλλεκτική συλλογή του Patrick Starrr για την MAC που αφήνει ένα ημιμάτ τελειώμα στα χείλη σου. Extra hint: για να έχεις αυτό το λαμπερό αποτέλεσμα που βλέπεις εδώ, πριν απλώσεις το κραγιόν πέρασε από όλη την επιφάνεια των χειλιών σου highlighter πατώντας ελαφρώς και πάνω στο περίγραμμα.

 

Read More

And More