Τα 7 πιο περίεργα beauty πράγματα που κάνουν οι διάσημες πριν το κόκκινο χαλί!

Τα Όσκαρ (που μόλις έγιναν) όπως και όλα τα red carpet (που γίνονται κατά καιρούς) είναι ωραία να τα χαζεύεις αλλά λειτουργούν κάπως αντιστρόφως ανάλογα στην ψυχολογία σου. Στην δική μου περίπτωση: κοιτάω τα πόδια της Angelina Jolie. Μετά τα δικά μου: 1000-0. Κοιτάω την λαμπερή επιδερμίδα της Rihanna. Μετά την δική μου. Το ίδιο.

Κι όμως, αυτή την φορά βρήκα μια κάποια λύση και αυτά τα επτά beauty tricks παύλα μυστικά που εφαρμόζουν οι διάσημες και που αν τα κλέψεις θα σε δεις το ίδιο λαμπερή και όμορφη. Διάσημες κι εμείς: Ισοπαλία.

1. Το μυστικό των stars για λαμπερά μαλλιά!

Μπορεί να χρησιμοποιείς τόνους λάδι, serum λάμψης και άλλες τόσες μάσκες και πάλι τα μαλλιά σου να μην είναι τόσο λαμπερά όσο των stars. Ένας από τους top αισθητικούς που εμπιστεύονται οι stars, ο Scott-Vincent Borba αποκάλυψε το μυστικό του: “Αναμειγνύω μια ποσότητα πούδρας λάμψης με hair spray”. Τα φώτα που πέφτουν στα μαλλιά σε συνδυασμό με την λακ και την πούδρα λάμψης έχουν αυτό το αποτέλεσμα που όλες εμείς ζηλεύουμε όταν βλέπουμε τις stars να περπατάνε στο κόκκινο χαλί.

2. Λαμπερά χείλη χωρίς να κολάνε τα μαλλιά σου πάνω στο lip gloss!
Δεν κάνω ποτέ το λάθος να φορέσω lip gloss ενώ έξω φυσάει. Το να κολλήσουν τα μαλλιά μου πάνω στα χείλη μου είναι στο top 10 της λίστας με τα πιο ενοχλητικά πράγματα που μπορεί να μου συμβούν! Έχεις, όμως, προσέξει ότι στις διάσημες στο κόκκινο χαλί δεν συμβαίνει ποτέ αυτό; Ο Bruce Grayson, επίσημος make up artist των Όσκαρ αποκάλυψε ότι παίρνει ένα pigment λάμψης σε λευκό, κίτρινο ή χρυσό και το τοποθετεί στο σημείο που ενώνονται τα χείλη με μια μπατονέτα. Έτσι, εξσφαλίζει την επιθυμητή λάμψη, χωρίς όμως τα χείλη να κολάνε!

3. Πλούσια μαλλιά (και δεν εννοούμε με extensions)!

Ότι οι celebrities φοράνε extensions στο κόκκινο χαλί είναι σχεδόν δεδομένο. Όμως, τι είναι αυτό που κάνει να μοιάζουν τα μαλλιά τους πολλά, πυκνά, πλούσια και φυσικά; Σύμφωνα πάλι με τον Scott-Vincent Borba το μυστικό είναι το Toppik Hair Building Fibers, ένα προϊόν σε σκόνη με χρώμα που χρησιμοποιούν πολύ και όσοι δεν έχουν μαλλιά. Έτσι, δεν φαίνεται καν το δέρμα στη ρίζα των μαλλιών.

4. Το trick στο μακιγιάζ για τέλειες φωτογραφίες!
Ο Scott-Vincent διατηρεί τα πρόσωπα των μοντέλων τους ματ αλλά λαμπερά ταυτόχρονα και, φυσικά, ποτέ μα ποτέ δεν δείχνουν στις photo σαν να φοράνε τόνους προϊόντων μακιγιάζ. Πώς το κάνει αυτό; Βουτάει ένα φαρδύ πινέλο μέσα σε ενυδατική κρέμα, σκουπίζει με χαρτομάντηλο την περιττή ποσότητα και έπειτα το περνάει σε μια πούδρα και κάνει ένα πέρασμα στο πρόσωπo. Έτσι εξασφαλίζει λάμψη και έλεγχο της λάμψης χωρίς όμως το πρόσωπο να δείχνει ξηρό και με τόνους πούδρας.

5. Ψεύτικοι… μυς!
Όλες οι stars πριν περπατήσουν στο κόκκινο χαλί κάνουν self tan για να δώσουν στην επιδερμίδα τους extra λάμψη και extra… γυμνασμένο κορμί! Όπως αποκάλυψε η Fiona Locke, υπεύθυνη του St. Tropez Skin Finishing βάζουν περισσότερη ποσότητα στο κάτω μέρος του χεριού κι έτσι με το εφέ των φωτοσκιάσεων τις κάνει να δείχνουν πιο γυμνασμένες.

6. Το κόλπο για να φύγουν οι σακούλες!
Σου έχουμε δείξει εδώ το κόλπο με τα κουτάλια για τις σακούλες κάτω από τα μάτια αλλά αυτό δεν το έχουμε ξανακούσει που-θε-νά! Ο Scott Vincent για τις σακούλες προτείνει: “πάρε ένα παγάκι, βαλ’το να ακουμπάει τον ουρανίσκο σου και κάνε υπομονή για δέκα λεπτά”. Το έκανα και για έναν ανεξήγητο λόγο έπιασε!

7. Botox με τα μαλλιά!
Φυσικά και όλες οι stars πριν περπατήσουν στο κόκκινο χαλί πηγαίνουν στον δερματολόγο τους για ένα botox, αλλά ο hair stylist των stars και του Pantene, Danilo αποκάλυψε και ένα ακόμη trick. Πολλοί κομμωτές λέει, πιάνουν μικρές τουφίτσες, τις τραβάνε προς τα πίσω και τις στερεώνουν με τσιμπιδάκια ρίχνοντας τα υπόλοιπα μαλλιά από πάνω ώστε να μην φαίνονται. Έτσι, τα χαρακτηριστικά του προσώπου τραβιούνται και δείχνουν πιο ανορθωμένα!

Read More

And More