Τα Glossier έβγαλαν το πιο cool νεσεσέρ και τώρα ψάχνουμε τρόπους να φτάσει στα χέρια μας

Μπορεί προς το παρόν να μην ταξιδεύουμε και μπορεί να μην μετακινούμαστε ιδιαίτερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να έχουμε και τα αγαπημένα μας καλλυντικά κάπου πολύ καλά φυλαγμένα. Ειδικότερα, όταν αυτό το “κάπου καλά” είναι το ολοκαίνουριο νεσεσέρ από τα Glossier!

Τα Glossier, λοιπόν, κυκλοφόρησαν το πιο stylish beauty case και είναι ροζ με κόκκινο, ακριβώς όπως τα signature χρώματα του brand. 

Το νεσεσέρ είναι αρκετά μεγάλο ώστε να χωράει και τα αγαπημένα σου προϊόντα skincare (εκτός από μακιγιάζ) και έχει αρκετές θήκες ώστε να είναι όλα τακτοποιημένα. Α! Και κάτι ακόμη πολύ σημαντικό: είναι αδιαβροχοποιημένη έτσι ώστε να μην φοβάσαι να την έχεις κοντά στο νιπτήρα. 

Το νεσεσέρ από τα Glossier έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες μέρες σε δύο διαφορετικές εκδοχές: άδειο που κοστίζει 28 δολάρια (περίπου 24 ευρώ) και με τρία προϊόντα (το κρεμώδες ρουζ Cloud Paint, τη μάσκαρα και το Boy Brow, aka τη μάσκαρα φρυδιών) και κοστίζει 70 δολάρια. 

Το μοναδικό default: τα Glossier δεν κάνουν shipping στην Ελλάδα και τώρα ψάχνουμε τρόπους να φτάσει στα χέρια μας! Εκτός αν έχεις κάποια φίλη που μένει στην Αγγλία ή την Σουηδία και μπορεί να σου τα στείλει από εκεί! 

Read More

And More