Τα αγαπημένα αρώματα των celebrities είναι σπάνια και ξεχωριστά

Στις Χρυσές Σφαίρες, μπροστά στις κάμερες, η Emma Stone έσκυψε προς το μέρος της Jennifer Aniston και της είπε: “Τι είναι αυτό; Έτσι μυρίζεις πάντα; Θεέ μου μυρίζεις πραγματικά ωραία”. Πόσες φορές έχεις αναρωτηθεί τι άρωμα φορά κάποια γυναίκα που κάθεται κοντά σου ή απλά περνάει από δίπλα; Πολλές. Επίσης είμαι σίγουρη ότι θα ήθελες κι εσύ να γνωρίζεις την αγαπημένη εσάνς τόσο της Jennifer Aniston όσο και των υπόλοιπων διάσημων γυναικών. 

https://www.tiktok.com/@goldenglobes/video/7322238361727470853?embed_source=121374463%2C121409638%2C121404358%2C121351166%2C121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_masking&refer=embed&referer_url=people.com%2Femma-stone-gushes-over-jennifer-aniston-scent-at-2024-golden-globes-here-are-our-predictions-8424598&referer_video_id=7322238361727470853

Ευτυχώς για όλες μας, οι περισσότερες τις έχουν αποκαλύψει και στη συνέχεια θα μάθεις πώς ακριβώς μυρίζουν. 

Όσον αφορά στην Aniston οι απόψεις διίστανται μιας και λέγεται ότι συνεχίζει να φορά το Anais Anais της Cacharel ή απλά μυρίζουν υπέροχα τα μαλλιά της χάρη στο σαμπουάν της δικής της σειράς LoLavie που έχει υπέροχο άρωμα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Hailey Bieber: Ο σαγηνευτικός συνδυασμός λουλουδιών και νότες φρούτων χαρίζουν στο Fleur Eau de Parfum του Ex Nihilo. Από τις αναζωογονητικές νότες κορυφής από περγαμόντο και λίτσι μέχρι τις αισθησιακές νότες καρδιάς του γιασεμιού και της παιώνιας, αυτό το άρωμα είναι σαγηνευτικό και μοναδικό.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw)

Rosie Huntington-Whiteley: Tuberose, βελούδινο δέρμα και μόσχος ενώνονται για να δημιουργήσουν μια ακαταμάχητη οσφρητική αίσθηση σε αυτό το άρωμα Tubereuse Astrale Extrait de Parfum του Maison Crivelli. Οι αρωματικές νότες περιλαμβάνουν πικάντικο φλοιό κανέλας, μελωμένη τουμπερόζα, φρουτώδη Osmanthus, αισθησιακό μόσχο και γλυκιά βανίλια, δημιουργώντας μια βαθιά εσάνς.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Kendall Jenner: Όπου κι αν βρίσκεται στο νεσεσέρ της υπάρχει πάντα το BY FAR Daydream of a Bingo Queen. Ένα απίστευτα αναζωογονητικό και σαγηνευτικό άρωμα με ξυλώδης νότες κορυφής και γλυκό γιασεμί στην καρδιά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Khloe KardashianΤο Perfume Oil της Kai είναι ένα το προϊόν που λατρεύει. Το φορά καθημερινά, πρωί και βράδυ και με χαρακτηρίζει. Η ίδια έχει αποκαλύψει σε συνέντευξη της ότι όλοι της λένε: “Αυτό είναι το άρωμά σου!” και αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν το αποχωρίζεται. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Victoria Beckham: Το αγαπημένο της, Room Service της Vilhelm Parfumerie ξεκινά με μπαμπού, συνεχίζει με απαλή βιολέτα ενώ στη βάση του  σανταλόξυλο, κεχριμπάρι και μόσχος συνεργάζονται αριστουργηματικό. Η οσφρητική εμπειρία ολοκληρώνεται με τα εξωτικά φρούτα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Rihanna: Παραμένει πιστή, εδώ και χρόνια στο Kilian Love, Don’t Be Shy που μυρίζει σαν γλύκισμα. Με άνθος πορτοκαλιάς, μελισσόχορτο και βελούδινο τριαντάφυλλο, η βάση αυτού του αρώματος είναι το γοητευτικό κεχριμπάρι που συνδυάζεται τέλεια με τις κορυφαίες νότες ζάχαρης και marshmallow.

 

 

Read More

And More