Τα απαραίτητα του νεσεσέρ αν ετοιμάζεσαι να φύγεις για τριήμερο

Το πρώτο τριήμερο της χρονιάς είναι εδώ και πιθανότατα ετοιμάζεσαι για εκδρομή. Μια μικρή εξόρμηση που θα σε ξεκουράσει, χαλαρώσει αλλά και θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από το δύσκολο κλίμα των τελευταίων ημερών. 

Στις αποσκευές φρόντισε να έχεις ζεστά ρούχα μιας και οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές. Όσο αφορά στο νεσεσέρ του τριημέρου θα περιέχεις τα απαραίτητα μόνο. Δεν υπάρχει λόγος να το παρακάνεις. Τα προϊόντα που θα χρειαστείς έχουν να κάνουν με την περιποίηση ενώ όσο αφορά στο μακιγιάζ ακολουθείς τη minimal φιλοσοφία με multi tasking φόρμουλες που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις ένα φυσικό look με λαμπερό φινίρισμα. 

Λίγο πριν τοποθετήσεις στη βαλίτσα το νεσεσέρ σου δες τι πρέπει να περιέχει. 

Μαντηλάκια καθαρισμού: Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να απομακρύνεις κάθε ίχνος μακιγιάζ ή λιπαρότητας. Παράλληλα κρατούν το δέρμα ενυδατωμένο, απαλό και έτοιμο για την ενυδατική σου κρέμα. 

Korres Πρωτεΐνες Γάλακτος Μαντηλάκια Καθαρισμού και Ντεμακιγιάζ: Αφαιρούν μακιγιάζ, ρύπους και λιπαρότητα με μία μόνο κίνηση ενώ παράλληλα προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση. Είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος. 

Drunk Elephant The Littles™ 4.0: Σετ με προϊόντα περιποίησης σε travel size. Θα το βρεις σε πρακτική συσκευασία και περιλαμβάνει ενυδατική κρέμα, τζελ καθαρισμού, κρέμα ματιών, serum και έλαιο προσώπου.

Max Factor Miracle Pure Skin-Improving Foundation: Φον ντε τεν με Βιταμίνη C και υαλουρονικό οξύ που προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση και λάμψη αλλά και SPF 30 που χαρίζει υψηλή προστασία. 

Chanel Red Camellia Revitalizing Lip and Cheek Balm: Βελτιώνει το χρώμα, θρέφει και δημιουργεί αίσθηση γεμίσματος τόσο στα χείλη όσο και τα ζυγωματικά. Είναι εμπλουτισμένο με λάδι κόκκινης καμέλιας και κερί φυτικής προέλευσης, αυτό το κρεμώδες, χρωματιστό balm πολλαπλών χρήσεων μπορεί να εφαρμοστεί με τις άκρες των δαχτύλων στα χείλη και στα ζυγωματικά έτσι ώστε να τονιστεί η φυσική τους απόχρωση. 

Dior Miss Dior Eau de Parfum Roller-Pearl: Το άρωμά σου δεν μπορεί να λείπει από το νεσεσέρ σου. Και όχι, δεν θα πάρεις την κλασική συσκευασία αλλά μια κλασική εσάνς σε μορφή roller-pearl. Αυτό το άρωμα από χιλιάδες λουλούδια και χρώματα παρουσιάζει τις νότες καρδιάς από τριαντάφυλλο Centifolia, κεντημένες με φρέσκο κρίνο της κοιλάδας, ευγενή, πουδρένια ίριδα και παιώνια. Τόσο βελούδινο όσο ένα πέταλο και τόσο φρέσκο όσο το δάσος, ένα αισθησιακό και συναρπαστικό, νέο Miss Dior αποκαλύπτεται.

Apivita Minι Αφρόλουτρο και Γαλάκτωμα Σώματος: Με αιθέρια έλαια, εμπνευσμένο από τις αρχές της αρωματοθεραπείας. Χαρίζουν απαλότητα και πλούσια ενυδάτωση στην επιδερμίδα χωρίς να αφυδατώνει και προσφέρει πολυτελή αίσθηση ευεξίας χάρη στο ξεχωριστό άρωμα του γιασεμιού.

Kerastase Elixir Ultime: Έλαιο εμπλουτισμένο με νότες από φύλλα Βιολέτας, Φρέζιας, Μανταρινιού, καθώς και με νότες ξύλων και εκχυλίσματος Μόσχου προσφέρει στα μαλλιά υπέροχη περιποίηση και φροντίδα.

Τώρα είσαι έτοιμη!

Read More

And More