Τα beauty looks της εβδομάδας! Ψήφισε το αγαπημένο σου!

Μια εβδομάδα έφτασε σχεδόν στο τέλος της. Και, ευτυχώς, και αυτή την εβδομάδα είχε κάποια επίσημα events για τα οποία οι διάσημες επιστράτευσαν make up artists και hair stylists και μας έδωσαν έμπνευση. Και σήμερα είναι η πιο κατάλληλη μέρα να τα δούμε μαζί, να διαλέξουμε το αγαπημένο μας και, γιατί όχι, να το αντιγράψουμε ακριβώς στην αποψινή μας έξοδο.
Φτιάξε καφέ, κάθισε αναπαυτικά και έλα να αναλύσουμε τα καλύτερα beauty looks της εβδομάδας!

Η Νάντια Μπουλέ έκανε στα μαλλιά της ένα ψηλό top knot με αρκετό όγκο, φόρεσε ροζ χρώμα στα χείλη και τα ζυγωματικά ενώ επέλεξε να τονίσει μόνο το κινητό της βλέφαρο αφήνοντας γυμνό το κάτω.
Η Μαίρη Συνατσάκη στο ίδιο event για τους “Ήρωες ανάμεσά μας” έκανε τα μαλλιά της χαλαρούς κυματισμούς, όλους στο πλάι και το μακιγιάζ της ήταν φυσικό με περίγραμμα γύρω από τα μάτια.
Η Λάουρα Νάργες έπιασε τα μαλλιά της σε ένα χαλαρό σινιόν αφήνοντας κάποιες τούφες να πέφτουν ανέμελα στο πρόσωπό της, ενώ το μακιγιάζ της έγινε με nude τόνους. Θα την προτιμούσαμε με περισσότερο χρώμα στα χείλη.

/

H Demy με ολόισια μαλλιά, πολύ φροντισμένη επιδερμίδα, παχιά φρύδια κι ένα γλυκό κραγιόν στο πάρτυ της Panik Records. Εδώ, το focus όπως μας είχε πει παλιότερα και ο προσωπικός της make up artist, Παντελής Τουτουντζής γίνεται στα φρύδια. Όσο πιο παχιά, τόσο περισσότερη νεότητα βγάζουν! Τώρα ξέρεις το μυστικό!
Η Έλενα Παπαβασιλείου έπιασε τα μαλλιά της σε ένα σινιόν τύπου Brigitte, έβαλε ροζ αποχρώσεις που της πηγαίνουν πολύ και περιέγραψε τα μάτια της με μια γραμμή eyeliner.
Bonus info: Εδώ ο Νικόλας Βιλλιώτης σου δείχνει πώς να πετύχεις το Bardot look!
Η Θωμαή Απέργη δοκίμασε την πιο πλάγια χωρίστρα και συνδύασε το eyeliner με ένα shiny κραγιόν σε καθαρή κόκκινη απόχρωση.

/

Αυτό που κλέβει εδώ την παράσταση με την Rihanna δεν είναι το νέο της hair look (αλοίμονο, έχουμε συνηθίσει!), αλλά η 90’s λεπτομέρεια που έχει υιοθετήσει στα χείλη: καφέ σκούρο περίγραμμα και καφέ κραγιόν έναν τόνο πιο ανοιχτό. Τι λες γι’ αυτό; Δεν δείχνει κι άσχημο, ε;
Η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στα φυσικά κοντά και ultra curly μαλλιά της και μας αρέσει πολύ. Όπως, επίσης και το smudged smokey της με τις bronze και απόλυτα καλοκαιρινές αποχρώσεις.
Bonus info: Εδώ μπορείς να δεις όλες τις αλλαγές που έχει κάνει η Ελένη Φουρέιρα στα μαλλιά της!
Η Uma Thurman μας θυμίζει εδώ γιατί πρέπει να βγάλουμε τις καταχωνιασμένες στέκες μας! Και να το συνδυάσουμε ακριβώς όπως κι εκείνη με ένα sexy, ατημέλητο πιάσιμο!

/

Η Kristen Stewart στο haute couture show της Chanel στο Παρίσι παρέδωσε μαθήματα make up. Έπιασε τα μαλλιά της σε ένα wet σινιόν και για το μακιγιάζ της επέλεξε ένα smokey σε γκρι- καφέ τόνους με ένα touch shimmering γαλάζιας σκιάς στην εσωτερική γωνία. Και το trick αυτό διαφοροποίησε το μακιγιάζ της από ότι έχουμε δει!
Bonus info: Θέλεις το μακιγιάζ της Kristen Stewart; Δες αυτό το copy the look!
Η Olivia Palermo έκανε ένα αντίστοιχο smokey αλλά χωρίς shiny υφές. Η σκιά που επέλεξε ήταν μαύρη ματ και για την εσωτερική γωνία μια μπεζ.
Η Sandra Bullock με messy updo, επίσης επέλεξε smokey για το μακιγιάζ της. Όσον αφορά το υπόλοιπο πρόσωπο, επέλεξε τους ροδακινί τόνους που ταιριάζουν εξίσου σε ξανθιές και μελαχρινές.

Read More

And More