Τα beauty προϊόντα που μοσχοβολάνε γιασεμί

Γιασεμί: Το έχεις συνδέσει με τις καλοκαιρινές βραδιές και πρόκειται για την εσάνς που αγαπούν πολύ οι αρωματοποιοί. Αυτός είναι ο λόγος που συχνά την περιλαμβάνουν στις δημιουργίες τους. Είναι ρομαντικό, έντονο αλλά με έναν ξεχωριστό, γλυκό τρόπο και παράλληλα απόλυτα θηλυκό. Το αγαπάς τόσο στο δέρμα σου όσο και το χώρο και τώρα που η άνοιξη είναι εδώ σε ανανεώνει και σε προετοιμάζει για το καλοκαίρι που πλησιάζει. 

Υπάρχουν πέντε εμβληματικά προϊόντα που μυρίζουν γιασεμί, ένα από τα οποία θα γίνει η νέα σου εμμονή. 

Chanel No 5: Το διασημότερο άρωμα ever. Κλασικό, iconic και αιώνιο. Η σύνθεση του βασίζεται στο γιασεμί που φύεται στην Γαλλική πόλη Grass και θρυλικές stars όπως η Marylin Monroe δεν το αποχωρίστηκαν ποτέ. Δημιουργήθηκε το 1921 και ήταν το πέμπτο άρωμα στη σειρά που δοκίμασε η mademoiselle Coco πριν αποφασίσει. Το 1986 ο Jacques Polge το ανανέωσε χαρίζοντας μια μικρή ένταση στην εσάνς που δεν ήταν άλλη από το Eau de Parfum. Το γιασεμί συνδυάζεται μαγικά με το Ρόδο του Μάη και τις λαμπερές νότες του κίτρου. 

 

 

Korres Γιασεμί Body Mist: Ένα απαλό mist που χαρίζει έντονη αίσθηση αναζωογόνησης και δροσιάς που κρατά για ώρες. Γιασεμί αλλά και τονωτικό εκχύλισμα ginger μπερδεύονται γλυκά στην απαλή του σύνθεση του και είναι σίγουρο πως θα το λατρέψεις. Μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου από εδώ και στο εξής.

 

 

Diptyque Jasmin: Αρωματικό κερί χώρου με γλυκιές νότες από γιασεμί. Θυμίζει τους κήπους της Μεσογείου αλλά και τα στενά σοκάκια της Νότιας Γαλλίας. Αφήνει στο χώρο μια υπέροχη αίσθηση που σε ταξιδεύει. 

 

Apivita Γαλάκτωμα ενυδάτωσης Pure Jasmine: Είναι εμπνευσμένο από τις αρχές της αρωματοθεραπείας και χαρίζει απαλότητα, ενυδάτωση αλλά και μια έντονη αίσθηση ευεξίας. Συνδυάσει  το ελληνικό θυμαρίσιο μέλι με το υαλουρονικό οξύ αλλά και το ελληνικό ελαιόλαδο με το αμυγδαλέλαιο, το βούτυρο καριτέ και το κερί μέλισσας. Τα βιολογικά αιθέρια έλαια γιασεμιού, νέρολι και πατσουλί που επίσης περιέχει στη σύνθεση του προσφέρουν ευφορία. 

The Body Shop Indian Night Jasmine Shower Gel: Αναζωογονητικό αφρόλουτρο με ένα θηλυκό μίγμα από floral και ανατολίτικες νότες  εμπνευσμένες από έναν κήπο τη νύχτα στην πόλη Mughal. Το ανατολίτικο άρωμα θα σε γοητεύσει και θα αφήσει στο δέρμα μια σαγηνευτική εσάνς. 

Read More

And More