Τα δύο προϊόντα που θα χρειαστείς οπωσδήποτε για super λαμπερή επιδερμίδα αυτό το Χειμώνα!

Όσο η θερμοκρασία πέφτει τόσο το σκηνικό για cocooning γίνεται τελειότερο και το απολαμβάνεις. Εσύ. Γιατί η επιδερμίδα σου έχει εντελώς διαφορετική γνώμη. Γιατί η επιδερμίδα σου το χειμώνα ταλαιπωρείται έντονα και υπάρχει πάντα αυτή η αίσθηση τραβήγματος.

Τι μπορείς να κάνεις για να έχεις ενυδατωμένη, σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα και στην καρδιά του χειμώνα; Σου έχουμε δύο tried and tested αγορές για να λατρέψει και το πρόσωπό σου αυτή την εποχή όσο εσύ! Δύο μόνο προϊόντα- ένα φανταστικό αποτέλεσμα από την ιατρική μάρκα Beatific ή, με άλλα λόγια, μια μάσκα και ένα serum που γίνονται οι τέλειοι σύμμαχοί σου για λαμπερή επιδερμίδα και άνετη αίσθηση. Στα συστήνουμε…

Βήμα 1: Hydra- Exfoliator face mask


Είναι το απαραίτητο βήμα στο beauty routine μας, 1-2 φορές την εβδομάδα και οπωσδήποτε πριν την έξοδό σου! Πρόκειται για μια μάσκα με οξέα φρούτων που κάνουν χημικό peeling, διώχνουν τα νεκρά κύτταρα και αποκαλύπτουν από κάτω την λαμπερή σου επιδερμίδα.
Κι ένα ακόμη tip: λειτουργεί και ως το τέλειο primer! Αφού την αφαιρέσεις, το foundation απλώνεται τέλεια στο πρόσωπό σου!

Βήμα 2: Hydrating Comfort serum

Από την στιγμή που θα μπει στην ζωή σου θα ξεχάσεις για πάντα αυτή την ενοχλητική αίσθηση τραβήγματος! Αλλά δεν είναι μόνο η απολαυστική και βελούδινη αίσθηση βαθιάς ενυδάτωσης που σου αφήνει όταν το φοράς. Σε βάθος χρόνου θα διαπιστώσεις ότι εκείνες οι ρυτίδες που κοίταζες στον καθρέφτη σου και σε ενοχλούσαν θα εξομαλυνθούν!

Beatific: ένα brand που σου εμπνέει ασφάλεια!

Μας αρέσουν τα καλλυντικά έτσι κι αλλιώς. Όταν, όμως, έχουν και συστάσεις τα λατρεύουμε και δεν τα βγάζουμε ποτέ ξανά από το beauty routine μας! Αυτό ακριβώς συνέβη και με την Beatific η οποία δεν είναι απλώς μια ακόμη μάρκα περιποίησης προσώπου. Είναι μια μάρκα με… ιατρικές καταβολές αφού δημιουργήθηκε από τους επιστήμονες του Ομίλου Υγεία κι έχει εξαιρετικές αντιγηραντικές ιδιότητες.

Λοιπόν, το να μείνεις για πάντα νέα και να φροντίσεις την επιδερμίδα σου σωστά αυτό το χειμώνα (αλλά και κάθε εποχή!) είναι μια απόφαση μακριά! Τι λες;

Τα ιατρικά καλλυντικά της Beatific θα τα βρεις στο Attica/Golden Hall, στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία (Υγεία & Μητέρα) και online στο www.beatific.gr.

Read More

And More