Τα Fenty Beauty είναι ο λόγος που πρέπει να κάνεις TikTok (αν δεν έχεις ήδη)!

Από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκαν τα Fenty Beauty ήταν φανερό ότι η Rihanna δεν ήρθε για να παίξει αλλά και ούτε να εκμεταλλευτεί την τάση που θέλει τις διάσημες να βγάζουν λεφτά ανοίγοντας μια εταιρία καλλυντικών. Ήρθε γιατί λατρεύει το beauty και έχει μερικές πολύ φρέσκες ιδέες να μοιραστεί μαζί μας. Έτσι και έγινε.

Το τελευταίο πολύ fresh “πράγμα” που έκανε η Rihanna ήταν να ανοίξει Tik Tok για τα Fenty Beauty σε συνεργασία με πέντε εμπνευσμένους influencer που έχουν επίσης μερικές τέλειες ιδέες να μοιραστούν. Σημείωσε ονόματα: Emmy Combs (@emmycombss), Makayla (@makayladid), Savannah Palacio (@savpalacio), Kamaboko Gonpachiro (@challxn) και Dawn (@thedawndishsoap) είναι οι εκλεκτοί πέντε ενώ η Rihanna δήλωσε σχετικά: “Αυτό είναι και επίσημα το πρώτο σπίτι του Fenty Beauty στο TikTok. Αυτό που θέλω είναι να δημιουργήσω μια πλατφόρμα με content creators νέας γενιάς. Πιστεύω ότι η γενιά μας είναι η πιο δημιουργική! Δεν μπορώ να το κάνω μόνη μου, οπότε σκοπός μου είναι να συνεργαστώ με ανθρώπους που ασκούν επιρροή στον κόσμο και στην γενιά μου”.

 

@fentybeautyY’all ain’t ready! Announcing the ##FENTYBEAUTYHOUSE featuring @emmycombss @makayladid @savpalacio @challxn @thedawndishsoap ‼️♬ TOES – DaBaby

Ένα πολύ έξυπνο βίντεο στο TikTok ανέβασε και η Priscilla Ono, προσωπική makeup artist της Rihanna αλλά και επίσημη makeup artist των Fenty Beauty.

https://www.instagram.com/p/B9dULlgH_wo/

Με δύο λόγια: πρέπει να ακολουθήσεις τα Fenty Beauty στο TikTok. Και αν δεν έχεις TikTok τα Fenty Beauty είναι ένας λόγος να κάνεις!

 

Read More

And More