Τα Fenty Skincare, το νέο brand της Rihanna, έρχεται και ιδού τι πρέπει να ξέρεις!

Οι πρώτοι ψίθυροι ότι η Rihanna ετοιμάζει το δικό της skincare brand ξεκίνησαν στις αρχές του 2020 όταν η πρώτη, πρώτη φωτογραφία που επέλεξε να ανεβάσει για να υποδεχτεί τη νέα χρονιά ήταν μια selfie χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην οποία μάλιστα φαινόταν να έχει και ένα σπυράκι. Με δεδομένο ότι η RiRi δεν κάνει τίποτα τυχαία, ήταν σίγουρο από τότε ότι κάτι ετοίμαζε. Και όταν βλέπεις μια φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ ξέρεις ότι αυτό το “κάτι” είναι skincare.

Σήμερα, επτά μήνες μετά, είναι επίσημο! Η Rihanna έχει κατοχυρώσει το όνομα Fenty Skincare για την νέα της εταιρία η οποία θα έχει φαρμακευτικά και μη φαρμακευτικά προϊόντα, σαπούνια, προϊόντα φροντίδας σώματος και προσωπικής υγιεινής αλλά και αξεσουάρ όπως εργαλεία, kits, applicators και πολλά, πολλά ακόμη, όλα τους χωρίς αρώματα και χρώματα.

Επίσης, παρά το γεγονός ότι δεν είναι ακόμη γνωστό πότε θα γίνει το επίσημο λανσάρισμα του brand Fenty Skin, ξέρουμε τα ονόματα από τα πέντε πρώτα προϊόντα τα οποία πρόκειται να κυκλοφορήσουν. Και τα πέντε έχουν πανέξυπνες ονομασίες, ακριβώς όπως και τα προϊόντα μακιγιάζ της αντίστοιχης σειράς Fenty. Σημείωσε:

– Buff Ryder
– Instant Reset
– Fat Water
– Flash Nap
– Hydra Vizor

 

Τέλος, σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στην Sun , η Rihanna θέλει να γίνει “beauty billionaire” και μάλλον είναι πολύ κοντά. Ήδη, με τα προϊόντα μακιγιάζ Fenty μας απέδειξε ότι αντιμετωπίζει το ζήτημα της ομορφιάς πολύ σοβαρά και είμαστε σίγουροι ότι με την ίδια λογική θα πορευτεί και στο skincare. Εξάλλου, όπως είπε και η ίδια: “Το skincare είναι η αλήθεια. Είτε κάνει δουλειά, είτε όχι! Δεν μπορείς να κρυφτείς!”.

 

Read More

And More