Τα Glossier έκαναν το πρώτο τους παράπτωμα (αλλά εξακολουθούμε να τα λατρεύουμε)!

Τα Glossier έκαναν το πρώτο τους παράπτωμα (αλλά εξακολουθούμε να τα λατρεύουμε)! | tlife.gr

Τα Glossier δεν είναι απλώς ένα brand καλλυντικών. Είναι ένα brand- φαινόμενο στον κόσμο των καλλυντικών. Γιατί κάθε προϊόν του είναι best seller, γιατί έχει φοβερό packaging, γιατί γίνεται mouth to mouth διαφήμιση και άρα ξέρεις πως ότι ειπωθεί είναι πέρα για πέρα αληθινό και γιατί από τότε που έφτασαν στα χέρια μου (και έβαλα λυτούς και δεμένους για να φτάσουν) δεν χορταίνω να τα φοράω και να τα φωτογραφίζω (δύο στα δύο! Τι τα θες;).

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, τα Glossier κυκλοφόρησαν την πρώτη μάσκαρα που φέρει το όνομα Lash Slick και η οποία έχει το τέλειο για μένα βουρτσάκι που κάνει τις βλεφαρίδες σου όπως είναι οι βλεφαρίδες σου αλλά πολύ καλύτερες! Και είμαι σίγουρη ότι κάθε claim των Glossier είναι ρεαλιστικό. Εν ολίγοις: η μάσκαρα κάνει δουλειά όπως και όλα τα προϊόντα που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής και δεν έχουν απογοητεύσει κανέναν. Τουλάχιστον, όχι τόσο μαζικά! Άρα, πού έγκειται το παράπτωμα;

Τα Glossier επικοινώνησαν το προϊόν ως vegan αλλά κάποιοι που την παρήγγειλαν και που έφτασαν στα χείλη τους διαπίστωσαν ότι ανάμεσα στα συστατικά υπήρχε και το κερί μέλισσας (με τον όρο vegan περιγράφεται οτιδήποτε δεν περιέχει στη σύνθεσή του ζωικά παράγωγα. Το κερί μέλισσας παράγεται από την μέλισσα γεγονός που το καθιστά ένα… καθόλου vegan προϊόν!).

@mekdesmersha wears Lash Slick ➿

A post shared by Glossier (@glossier) on

Το συστατικό εντοπίστηκε από μια χρήστρια του Reddit με το όνομα Makeup Addiction και η απάντηση της εταιρίας ήταν η εξής: «Καταλαβαίνουμε ότι αν γνωρίζατε πως η μάσκαρα δεν ήταν vegan δεν θα την αγοράζατε. Παρόλα αυτά η αποστολή της έχει δρομολογηθεί κι επίσης έχουμε τακτοποιήσει ήδη την επιστροφή των χρημάτων σας!».

Πάντως, αν το κερί μέλισσας δεν σε ενοχλεί ως συστατικό θα πρέπει να κανονίσεις ένα ταξίδι στην Αμερική ή στην Αγλλία αφού μόνο έτσι μπορεί ένα προϊόν Glossier μπορεί να φτάσει στα χέρια σου. Διανομή στην Ελλάδα δεν γίνεται.

 

READ more