Τα Glossier μόλις κυκλοφόρησαν ένα νέο προϊόν για το οποίο μιλάει ήδη όλος ο beauty κόσμος!

Τα Glossier μόλις κυκλοφόρησαν ένα νέο προϊόν για το οποίο μιλάει ήδη όλος ο beauty κόσμος! | tlife.gr

Μόνο αν ζεις κάτω από μια πέτρα δεν γνωρίζεις τα Glossier. Γιατί τα Glossier, το brand που δημιούργησε πριν μερικά χρόνια μια πρώην beauty editor, η Emily Weiss, είναι το αγαπημένο των millennials και όλου του beauty κόσμου.

Το νέο, λοιπόν, σε σχέση με τα Glossier είναι ότι λίγες ώρες πριν λάνσαραν ένα ολοκαίνουργιο προϊόν, το Milky Oil waterproof makeup remover, το οποίο σήμερα υπάρχει παντού στο instagram καθώς και σε όλα τα site ομορφιάς του εξωτερικού. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ένας διφασικός ορός που αποτελείται από λάδι και γαλάκτωμα και το οποίο α) για να χρησιμοποιήσεις πρέπει να ανακινήσεις καλά β) είναι ιδανικό για βαρύ και αδιάφορο makeup.

Το Milky Oil- waterproof makeup remover, όπως και τα υπόλοιπα Glossier, δεν θα τα βρεις στην Ελλάδα αλλά αν έχεις κάποιον που μένει στην Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο ή στην Σουηδία, μπορεί να σου τα στείλει εκείνος!

Last chance info: κάποιοι σχολίασαν ότι με αυτό το λανσάρισμα τα Glossier πήγαν κόντρα στην όλη φιλοσοφία τους (δεν είναι υπέρ του full makeup) αλλά όπως και να ΄χει, είτε κάνεις full makeup είτε όχι, οποιοδήποτε προϊόν βγάζουν τα Glossier θέλουμε να φτάνει στα χέρια μας, έτσι κι αλλιώς!


READ more