Τα headbands είναι ο έξυπνος τρόπος να καλύψεις την άβαφη ρίζα σου! Μερικές ιδέες!

Αν οι expert έπρεπε να δώσουν μια και μόνη συμβουλή εν μέσω καραντίνας αυτή θα ήταν: μην πειράξεις τα μαλλιά σου. Πράγματι, δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσποιηθείς ότι είσαι Γαλλίδα και να κόψεις μερικά layers, δεν υπάρχει κανένας λόγος να κουρέψεις τον σύντροφό σου (εκτός αν θέλεις να το εκδικηθείς) και δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάψεις τα μαλλιά σου μόνη σου στο σπίτι αν είναι κάτι που δεν έχεις ξανακάνει. Ξέρουμε, για όλα υπάρχει η πρώτη φορά, αλλά γιατί να βρεθείς για πρώτη φορά με… ροζ μαλλιά γιατί η βαφή δεν πέτυχε από την στιγμή που υπάρχει πιο έξυπνος τρόπος να καλύψεις την άβαφη ρίζα σου; Ρητορικό.

Ανατρέξαμε σε δύο διάσημους λογαριασμούς στο instagram της, Chrissy Teigen και της Eva Mendes, που έχουν τα μαντήλια και τα headbands στο κεφάλι signature τους και ξεσηκώσαμε μερικές ακόμη ιδέες από online eshop. Παρακάτω, οι πιο αγαπημένοι μας τρόποι να καλύψεις την άβαφη ρίζα σου με ένα αξεσουάρ!

Καν΄το όπως η Eva Mendes

Όταν σκεφτόμαστε την Eva Mendes σκεφτόμαστε μεγάλα μαντήλια και turban στο κεφάλι. Την έχουμε δει κατά καιρούς να φοράει και πολύχρωμα και μονόχρωμα, με μια ιδιαίτερη αδυναμία στα πρώτα, ενώ πιάνει συνήθως τα μαλλιά της ψηλά σε ένα messy κότσο. Για να ενισχύσεις τον όγκο αλλά και να μην “γλιστράει” το μαντήλι στα μαλλιά σου ένα tip είναι να ψεκάσεις προηγουμένως τις ρίζες με dry shampoo και να ανακατέψεις με τα δάχτυλά σου. Α! Και κάτι ακόμη που σκεφτόμαστε όταν σκεφτόμαστε την Eva Mendes είναι πόσο τυχερή είναι που είναι με τον πιο sexy άντρα πάνω σε αυτό τον κόσμο (aka Ryan Gosling).

https://www.instagram.com/p/B9j33llBzgn/

Photo: Splash

Photo: Splash

Photo: Eva Mendes instagram

Καν΄το όπως η Chrissy Teigen 

Αν ακολουθείς την Chrissy Teigen στο instagram θα έχεις δει πόσο αγαπά τις κορδέλες και τα headbands στα μαλλιά τα οποία φοράει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Ένας αγαπημένος της είναι ο κλασικός 90’s με την φαρδιά μαύρη κορδέλα τοποθετημένη πολύ κοντά στο μέτωπο και τα υπόλοιπα μαλλιά αφημένα κάτω. Ένας άλλος τρόπος που της αρέσει πολύ είναι να πιάνει τα μαλλιά της σε ένα ψηλό messy top knot και να δένει είτε μια απλή κορδέλα είτε ένα πιο φαρδύ μαντήλι το οποίο τυλίγει γύρω από τα μαλλιά δημιουργώντας ένα φιόγκο στο μπροστινό μέρος.

Photo: Chrissy Teigen instagram

Photo: Chrissy Teigen instagram

Photo: Chrissy Teigen instagram

Και μερικές ακόμη ιδέες…

Παρακάτω σου έχουμε μερικές ακόμη πολύ ωραίες ιδέες για να είσαι όμορφη και περιποιημένη στο σπίτι σου, ΑΛΛΑ πάνω απ’ όλα με καμουφλαρισμένη ρίζα! Ιδού μερικές σημειώσεις.

Photo: Zara

Επένδυσε σε μια animal printed κορδέλα και σέταρέ την με το αντίστοιχο παντελόνι κάνοντας το τέλειο matchy- matchy. Αυτό το σετάρισμα μας αρέσει λιιιιιγο περισσότερο σε shag μαλλιά.

Photo: Freepeople

Πιάσε τα μαλλιά σου ένα messy top knot και τοποθέτησε μια φαρδιά κορδέλα αρκετά κοντά στο μέτωπο. Ένας τρόπος να είσαι stylish αλλά με μια effortless προσέγγιση μέσα στο σπίτι σου.

Photo: Urban Outfitters

Προσέγγισε την πιο 90’s εκδοχή των headbands αφήνοντας δύο λεπτές τούφες να πέφτουν στο μπροστινό μέρος των μαλλιών σου.

Photo: Freepeople

Last but not least: με ένα μαντήλι μπορείς να καλύψεις όλα τα μαλλιά αν επιχείρησες να τα βάψεις και απέτυχες παταγωδώς!

 

Read More

And More