Τα καλλυντικά της Kim Kardashian μπήκαν σε κατάστημα!

Η Kim Kardashian, ίσως η πιο επιτυχημένη από τις αδερφές Kardashian Jenner (το “ίσως” γιατί η Kylie Jenner είναι αυτή που τελικά έβγαλε το πρώτο της δισεκατομμύριο προτού καλά- καλά γίνει 20) ασχολείται με 19546 διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα. Ένα από αυτά είναι και τα KKW Beauty, το beauty brand που φέρει την υπογραφή της.

Μέχρι σήμερα, το συγκεκριμένο brand το έβρισκε κανείς αποκλειστικά online στο www.kkwbeauty.com . Όπως σου είπα, μέχρι σήμερα! Γιατί στο εξής το brand θα έχει φυσική παρουσία και στο UIta Beauty, μια πολύ γνωστή- δεν γίνεται να μην την ξέρεις αν ταξιδεύεις αλυσίδα καλλυντικών.

Η ανακοίνωση έγινε από τα social media και των δύο brand και φυσικά οι αντιδράσεις στα σχόλια ήταν οι αναμενόμενες ενώ οι περισσότεροι δήλωναν πολύ χαρούμενοι γιατί δεν θα έπρεπε να πληρώνουν πια έξοδα αποστολής (τον ίδιο ενθουσιασμό θα είχαμε αν τα προϊόντα της έρχονταν στην Ελλάδα).

Ωστόσο, για όλα τα παραπάνω έχω μια ερώτηση: έχεις δοκιμάσει ποτέ κάποιο προϊόν της Kim Kardashian; Και αν ναι ποιο; Επίσης, είναι η Kim Kardashian το άτομο που θα εμπιστευόσουν για καλλυντικά όταν εκεί έξω υπάρχει τέτοια πληθώρα brands;


Read More

And More