Τα καλύτερα beauty advent calendars για τις εθισμένες στην ομορφιά!

Κάποιες από εσάς μπορεί να είχατε μικρές ημελόγια αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα. Αυτά τα ημερολόγια, λοιπόν, χωρίζονταν σε μικρά κουτάκια τα οποία άρχιζες να ανοίγεις την 1η του Δεκέμβρη και μέχρι τις 25 του μήνα, την ημέρα, δηλαδή, των Χριστουγέννων. Σε κάθε τέτοιο κουτάκι κρύβονταν μια μικρή σοκολατένια έκπληξη.

Αυτή τη χρονιά τα advent calendars έχουν μπει και στον κόσμο της ομορφιάς. Ή, για την ακρίβεια, έχουν αρχίσει να έρχονται και στην Ελλάδα κάποια από αυτά που υπάρχουν στο εξωτερικό. Όμως εδώ δεν κρύβονται σοκολατάκια αλλά τα αγαπημένα σου καλλυντικά σε travel size που σε κάνουν α) να ξανανιώθεις παιδί και β) είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις είτε στον εαυτό σου είτε σε κάποια που αγαπάς αυτές τις γιορτές. Προσοχή, όμως: θα πρέπει να το χαρίσεις πολύ πριν την 1η Δεκεμβρίου ώστε να ξεκινήσει αυτός/ή για την οποία προορίζεται την δική του/της αντίστροφη μέτρηση.

Τα advent calendars έχουν κυκλοφορήσει ήδη στα καταστήματα κι εδώ σου έχουμε συγκεντρωμένα αυτά που θα βρεις (και που θα σου πάρουν το μυαλό!).

Read More

And More