Τα καλύτερα highlighter από δέκα ευρώ για να μην χρειαστεί να κάνεις ποτέ αυτό!

Στο χθεσινό Met Gala η Katy Perry πήγε έτσι. Όπου “έτσι” φορώντας ένα φωτιστικό ψηλοτάβανου σαλονιού στο κεφάλι της και σε όλο της το σώμα και πράγματι ήταν πολύ λαμπερή. Να, όμως, που στο κόκκινο χαλί εμφανίστηκαν πολλές άλλες που ήταν πολύ πιο λαμπερές από εκείνη (που επαναλαμβάνω: κουβαλούσε στο κεφάλι της ολόκληρο φωτιστικό!). Πάρε για παράδειγμα την Gisele εδώ ή την Hailey Bieber εδώ.

Προτού, λοιπόν, τα βάλεις με τα φωτιστικά του σπιτιού σου επένδυσε στο σωστό highlighter που θα σου δώσει την τέλεια λάμψη που θες! Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα από δέκα ευρώ.

Loose highlighter απόχρωση Sunset Aura, Anastasia Beverly Hills, €31.95, Sephora. Μόλις κυκλοφόρησαν και είναι από τα τελειότερα highlighter που δοκίμασες/θα δοκιμάσεις ποτέ! Είναι σε μορφή σκόνης και ελάχιστη ποσότητα αρκεί για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Άρα, tip no 1: χτίσε το αποτέλεσμα και μην βάλεις πολύ προϊόν από την αρχή. Είναι καλύτερο να προσθέτεις παρά να χρειαστεί να αφαιρέσεις. Tip no 2: καν’την μίξη με το αγαπημένο σου body lotion για να δημιουργήσεις ένα προϊόν λάμψης σώματος ολόδικό σου!

 

Lou Manizer Squad Palette, The Balm, €33.50, Make Me Up. Δεν υπάρχει μόνο μια απόχρωση highlighter! Σκέψου την Hailey Bieber που πήγε στο Met Gala με ροζ highlighter στα ζυγωματικά της. Αυτή η παλέτα, λοιπόν, συγκεντρώνει όλες τις αποχρώσεις που μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σου ή την διάθεσή σου.

Born to glow highlighter single, Nyx, απόχρωση Chosen One, €10.21, Nyx. Δεν χρειάζεται να βγεις εκτός budget για να αποκτήσεις τη λάμψη που θέλεις στο πρόσωπό σου. Το συγκεκριμένο έχει τέλεια απόδοση χρώματος και είναι value for money. Θα το βρεις σε δύο ακόμη αποχρώσεις.

Killawatt Freestyle Highlighter απόχρωση Trophy Wife, Fenty, €34.50. Όπως είπαμε, το highlighter δεν έχει μόνο ένα χρώμα! Αν είσαι τολμηρή τσέκαρε το χρυσό highlighter της Rihanna που δίνει 3D αίσθηση στο πρόσωπό σου. Σκέψου πως τίποτα δεν είναι τυχαίο και σίγουρα αυτό δεν είναι τυχαία best seller!

Hyper real glow palette, MAC απόχρωση Get it Glowin, €40.80. Αυτό που λατρεύουμε σε αυτή την παλέτα, πέρα από το γεγονός ότι φέρει την υπογραφή MAC, είναι η υφή της η οποία είναι κρεμώδης και όταν την απλώνεις είναι σαν να λιώνει και να γίνεται ένα με την επιδερμίδα σου.

Too Faced Diamond Multi Use, απόχρωση Fancy Pink Diamond, €40.95, Sephora. Όταν το packaging είναι τόσο φοβερό που δεν θέλεις να το φορέσεις για να μην το χαλάσεις. Και μετά το φοράς και διαπιστώνεις ότι πρέπει να κάνεις stock αυτού του προϊόντος που δίνει στα ζυγωματικά σου το εφέ του ουράνιου τόξου! Όλα αυτά θα σου συμβούν με το highlighter με το οποίο είμαστε εθισμένες!

Πούδρα λάμψης Mary- Lou Manizer, The Balm, €21.02, Make Me Up. Η Mary-Lou έγινε το αγαπημένο highlighter όλων των beauty-maniacs παγκοσμίως, για την έντονη χρωματική της απόδοση, την βελούδινη υφή της και την pin up συσκευασία της. Ή πιο απλά: για τους προφανείς λόγους που βλέπεις κι εσύ αλλά και για αυτούς που θα διαπιστώσεις όταν την αποκτήσεις!

Highlighting Powder από την σειρά Beach Metals της Bobbi Brown. Αν οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες είναι αυτές που σε προβληματίζουν, αυτό το προϊόν είναι ιδανικό. Έχει την τέλεια μεταξένια υφή που γλιστρά πάνω στο πρόσωπο χωρίς να δημιουργεί effect cake ή να σπάει κατά την διάρκεια της μέρας.

 

Read More

And More