Τα lip gloss επέστρεψαν και αυτά τα επτά θα κάνουν τα χείλη σου να δείχνουν μεγαλύτερα!

Photo: Glossier

Αν ασχολείσαι εντατικά με την ομορφιά θα ξέρεις ένα πράγμα: αν κάτι είναι τάση για μεγάλο χρονικό διάστημα η επόμενη τάση θα είναι κάτι που βρίσκεται στην αντίπερα όχθη ακριβώς. Στην προκειμένη: όλα τα προηγούμενα χρόνια τα ματ κραγιόν ήταν το big thing στο μακιγιάζ και αυτά τα προϊόντα πουλούσαν σαν τρελά. Μέχρι που φτάνουμε στο τώρα και (μάντεψε!) τα lip gloss επέστρεψαν! Και όσο πιο glossy είναι το αποτέλεσμα που αφήνει το προϊόν στα χείλη σου τόσο περισσότερο το θες (εχμ! Αυτές τις μέρες που γράφω αυτό το άρθρο έχω πληροφορηθεί ότι θα υπάρχει απίστευτος αέρας, οπότε μπορείς να περιμένεις λίγο πριν υιοθετήσεις την τάση. Aka: τίποτα πιο ενοχλητικό από μαλλιά που κολλάνε στο lip gloss σου!).

Η Michelle Obama και τα Glossier το έκαναν επίσημο!

Πριν από περίπου δέκα μέρες η Michelle Obama εμφανίστηκε σε ομιλία της έχοντας α) φυσικές μπούκλες (σου γράψαμε γι’αυτές εδώ) β) lipgloss στα χείλη της. Το lipgloss αυτό δεν είχε κυκλοφορήσει μέχρι εκείνη την στιγμή στην αγορά και επρόκειτο για την κόκκινη απόχρωση του θρυλικού Lip Gloss των Glossier που θα βρεις πλέον εδώ. Το γεγονός ήταν huge γιατί μιλάμε πάντα για την Michelle Obama και τα Glossier!

Όχι απλά lip gloss, αλλά lipgloss που δίνουν όγκο!

Όπως έχουμε πει ξανά και ξανά, τα δύο είναι σύμπτωση, τα τρία είναι τάση. Και παρά το γεγονός ότι τα Glossier από μόνα τους ότι λανσάρουν το κάνουν trend, με την τάση των lipg loss συμπορεύονται και πολλές ακόμη εταιρίες. Όμως, τα lip gloss νέας γενιάς δεν θυμίζουν σε τίποτα τα παλιότερα καθώς περιέχουν συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ που δίνουν plump αποτέλεσμα στα χείλη και τα κάνει να δείχνουν πιο μεγάλα και πλούσια. Η La Mer και ο Dior είναι δύο οίκοι καλλυντικών που εδώ και λίγους μήνες έχουν λανσάρει υπέροχα lip gloss, ενώ το Gloss Bomb της Fenty είναι ένα άλλο τεράστιο προϊόν που μας οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα: η αυτοκρατορία των σούπερ ματ κραγιόν της Kylie Jenner είναι ξεπερασμένη. Ευτυχώς για εκείνη, πρόλαβε να βγάλει το πρώτο της δισεκατομμύριο π0υλώντας ματ κραγιόν. Δυστυχώς για εμάς… δεν είμαστε εκείνη!

Τα αγαπημένα μας lip gloss που δίνουν όγκο στα χείλη (για κάθε budget)!

La Mer Lip Volumizer, €59.50. Δεν είναι απλό lipgloss αφού κάνει και θεραπεία. Λειαίνει τις λεπτές γραμμές και ενυδατώνει σε βάθος και φυσικά αφήνει πλούσιο όγκο. Μας αρέσει πολύ και η δροσιστική υφή του!

 

  Outrageous Effet Volume, €9.06. Διαθέτει απλικατέρ με σύστημα δοσομέτρησης για να εφαρμόζεις πάντα τη σωστή δόση από το προϊόν, κάνοντας τα χείλη εκθαμβωτικά λαμπερά και σαρκώδη σαν να τα βλέπετε μέσα από μεγεθυντικό φακό.

Pure Color Envy Lip Volumizer, Estee Lauder, €21.00. Αυτό που αγαπάμε στο συγκεκριμένο lip plumper είναι ότι προσαρμόζεται στο PH της κάθε επιδερμίδας και παίρνει διαφορετικό χρώμα από χείλη σε χείλη.

Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Volumizer, €19.50. Αποκλειστικά στα Sephora. Τρία πράγματα που κάνουν αυτό το lipgloss πραγματικά αγαπημένο μας: α) αφήνει τα χείλη να φαίνονται αμέσως απαλά και λεία β) δεν κολλάει γ) έχει εθιστικό άρωμα ροδάκινο-βανίλια.

Dior Addict Lip Maximizer, €22.50. Αυτό το gloss με υαλουρονικό θα σου δώσει ένα άμεσο όγκο στα χείλη ενώ σε βάθος χρόνου τα χείλη πιο λεία και ενυδατωμένα.

 

 

Lip Injection, Too Faced, €22.95. Το πιο διάσημο lip plumper και ένα από τα πρώτα που κυκλοφόρησαν. Περιέχει εκχυλίσματα που ενυδατώνουν και δίνουν όγκο.

Mimas 33 w-c, Beauty is Life, €25.20, Make Me Up. Αυτό το lipgloss μας αρέσει πολύ γιατί εκτός από πλούσιο όγκο και λάμψη, έχει και μεγάλη ένταση το χρώμα που αφήνει στα χείλη.

 

 

Read More

And More