Τα Lipsmacker, τα πιο cool lip balm, ψάχνουν taste maker! Και φυσικά έκανα αίτηση…

Αυτές που έχουμε εμμονή με τα lip balm (γενικά) είμαστε άπειρες. Αυτές που έχουμε εμμονή με τα Lipsmackers (ειδικά) είμαστε εξίσου πολλές ώστε θα μπορούσαμε να φτιάξουμε έναν beauty σύλλογο και να δημιουργήσουμε όλες μαζί την επόμενη δυνατή γεύση Lipsmacker.

Lip…what? Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις ας γίνουν οι συστάσεις: τα Lipsmackers είναι εκείνα τα lip balms που έχουν ότι γεύση μπορείς να φανταστείς: από coca-cola μέχρι cupcake, μέχρι shupa chups, μέχρι καρπούζι, μέχρι ότι τραβάει η όρεξή σου. Τόσο που δεν σου λείπει τίποτα! Γι’αυτό και αυτός ο online διαγωνισμός είναι φοβερό challenge! Τα Lipsmackers σε καλούν να δημιουργήσεις την επόμενη υπερτέλεια γεύση με την υπογραφή σου και θα σου δώσουν τον τίτλο του Lipsmacker Taste- Maker 2017 που θέλω οπωσδήποτε στο CV μου!

Τι βήματα πρέπει να ακολουθήσεις; Με comment κάτω από αυτή τη photo πρέπει να γράψεις:

1. Το όνομα που δίνεις στο Lipsmacker σου

2. 3 συστατικά που πρέπει να περιέχονται (π.χ. καρπούζι, σαμπάνια, σοκολάτα. Ok, ok! Όχι αυτό!)

3. Να περιγράψεις τη γεύση (γλυκιά, αλμυρή, cripsy)

4. Να κάνεις tag #lstastemaker

Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι τις 19 Μαϊου και αν είχα να προτείνω κάτι στα σοβαρά θα ήταν το τηγανητό κρουασάν με την σοκολάτα του Καλλίδη στο Uberness. Και αν (δις) δεν έχεις σκοπό να δηλώσεις συμμετοχή, πρέπει τουλάχιστον οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αυτό το κρουασάν!

Read More

And More