Τα MAC σου μαθαίνουν επαγγαλματικό μακιγιάζ! Κι εδώ έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Καμιά μας δεν θα έλεγε όχι σε μερικά μαθήματα επαγγελματικού μακιγιάζ. Σωστά; Ειδικά αν πρόκειται από τους experts της MAC!

Και να όλες οι λεπτομέρειες για το beauty νέο που θα σου φτιάξει 1. τη μέρα 2. το νεσεσέρ 3. το πρόσωπό σου.

Για τους επόμενους μήνες τα MAC οργανώνουν τα MAC Techniques. Πώς λειτουργούν; Ένας επαγγελματίας M∙A∙C make up artist σε ρόλο παρουσιαστή, δείχνει ένα μακιγιάζ σε ένα μοντέλο. Η ομάδα που συμμετέχει στο εργαστήριο, έχοντας μπροστά της τα κατάλληλα εργαλεία, δηλαδή πινέλα και προϊόντα, ακολουθεί βήμα-βήμα τις οδηγίες του artist που παρουσιάζει, έχοντας στο πλευρό του ο καθένας ξεχωριστά ένα make up artist που θα τον καθοδηγεί. Ο κάθε ένας από την ομάδα με την καθοδήγηση του MAC make up artist βλέπει και εφαρμόζει στον εαυτό του το μακιγιάζ που δείχνει ο παρουσιαστής.

Τα MAC Technique έχουν συγκεκριμένη θεματολογία και κάπως έτσι εσύ μπορείς να επιλέξεις να συμμετέχεις στο σεμινάριο εκείνο που αφορά στο μακιγιάζ που σε ενδιαφέρει περισσότερο.

Τι πρέπει να κάνεις για να συμμετέχεις: Το πρώτο και βασικό βήμα είναι να προκρατήσεις τη θέση σου καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Το εργαστήριο κοστίζει 55€ τα οποία και εξαργυρώνεις τη μέρα του MAC Technique σε προϊόντα που θα διαλέξεις. Το κάθε σεμινάριο διαρκεί 2-2.30 ώρες.

Τα εργαστήρια μακιγιάζ M∙A∙C Technique πραγματοποιούνται:
– στην Αθήνα στα καταστήματα M∙A∙C Ερμού, M∙A∙C Γλυφάδα, M∙A∙C Περιστέρι, M∙A∙C The Mall, M∙A∙C attica Golden Hall
– στη Θεσσαλονίκη στο κατάστημα M∙A∙C Τσιμισκή
– στην Κρήτη στο κατάστημα M∙A∙C Ηράκλειο

Και ένα tip από ΄μένα (κάπως σαν beauty tip): για να μάθεις περισσότερα κάλεσε τώρα στο κατάστημα που είναι πιο κοντά σου και σε εξυπηρετεί περισσότερο ώστε να κρατήσεις τη θέση σου.

Read More

And More