Τα μεγάλα φρύδια είναι ξεπερασμένα! Το είπε η Rihanna και η Vogue!

Την στιγμή ακριβώς που έχει περάσει κανένας χρόνος που έχουμε να αγγίξουμε τσιμπιδάκια φρυδιών και νιώθουμε ότι τα έχουμε καταφέρει, έστω και τόσο, έρχεται η Vogue και στο νέο της εξώφυλλο τα ακυρώνει όλα: εμάς, την προσπάθειά μας, τα φρύδια μας.

Η Rihanna, λοιπόν, στο νέο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue εμφανίζεται με μια πολύ λεπτή γραμμή πάνω από τα μάτια της, ενώ κάποιοι είπαν ότι τα ξύρισε κιόλας. Φυσικά, όταν πρόκειται να φωτογραφηθείς για έναν τέτοιο τίτλο και ειδικότερα όταν είσαι η πρώτη έγχρωμη γυναίκα που θα μπει στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue αυτή είναι η μικρότερη θυσία που μπορείς να κάνεις.

Μερικά details για αυτό που βλέπεις εδώ και το τεύχος Σεπτεμβρίου: το εξώφυλλο δείχνει την Rihanna να φοράει ένα στεφάνι με λουλούδια, να έχει glossy berry χείλη, πολύ μακριές βλεφαρίδες και φυσικά απίστευτα λεπτά χείλη. Η φωτογράφιση έγινε από τον Nick Knight και το styling από τον editor-in-chief, Edward Enninful. Επίσης, αυτό είναι και το πρώτο τεύχος που βγαίνει από τον ίδιο. Όσον αφορά την επιλογή του, να μπει δηλαδή η Rihanna στο εξώφυλλο, ο ίδιος εξηγεί στο editorial: “Πάντα ήξερα ότι πρέπει να είναι η Rihanna. Ένα είδωλο της μουσικής βιομηχανίας που δεν φοβάται τίποτα, μια businesswoman, ένα μείγμα μόδας και celebrity και κανείς δεν το κάνει καλύτερα από αυτήν!”.

Εν τω μεταξύ, είναι απίστευτο πόσο τα πράγματα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Για το “Bitch Better Have My Money” η Rihanna “απέκτησε” πιο παχιά φρύδια και από την Cara Delevingne.

Αν τα λεπτά φρύδια επιστρέψουν στα αλήθεια; Τα χρόνια (τα… πολλά χρόνια από τώρα!) θα δείξουν, ωστόσο το μήνυμα της Vogue ήταν άλλο: “Όσο πειραματική διάθεση κι αν υπάρχει, ποτέ δεν χάνεις εκείνη από την εικόνα. Είναι πάντα η Rihanna! Και το μήνυμα για εμάς όλους είναι να παραδειγματιστούμε από εκείνη και να είμαστε ο εαυτός μας”, συμπλήρωσε στο ίδιο editorial o Edward Enninful. Και αυτό ναι, είμαστε διατεθειμένες να το κάνουμε! Με παχιά ή λεπτά φρύδια!

 

 

Read More

And More