Τα must have του νεσεσέρ σου ανάλογα με το budget σου!

Σαν beauty editor στο γραφείο φτάνουν καθημερινά διάφορα samples από νέα λανσαρίσματα τα οποία (ας είμαστε ειλικρινείς!) υπό άλλες συνθήκες δεν θα διέθετα το budget να αγοράσω. Τουλάχιστον, όχι όλα! Όμως, κάποια θα άξιζαν σίγουρα τον κόπο και θα φρόντιζα να τα κάνω δικά μου με κανα-δυο εξόδους λιγότερες!

Εξάλλου, τα προϊόντα που κοστίζουν περισσότερο έχουν κάθε λόγο να το κάνουν: πιο προηγμένες συνθέσεις, περισσότερες έρευνες που κρύβονται πίσω από κάθε λανσάρισμα, ακόμη και το fancy packaging.

Εσύ, αλήθεια, τι budget διαθέτεις για τις αγορές σου; Αν το έχεις “ρίξει”, θα ανακαλύψεις εκεί έξω προϊόντα που σου προσφέρουν πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Αν πάλι, δεν έχεις κόψει το budget σου στο ελάχιστο, οι παρακάτω high budget προτάσεις θα σε αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένη και θα σου κάνουν απόσβεση.
Εν ολίγοις (να στο θέσω και σαν εναλλακτικό τίτλο αυτού του άρθρου): Πες μου πόσα θέλεις να ξοδέψεις να σου πω τι αξίζει να αγοράσεις!

ΒΒ cream

Οι BB creams είναι η νέα γενιά περιποίησης προσώπου που τα κάνουν όλα: ενυδάτωση, αντιγήρανση, αντηλιακή προστασία κι ένα ελαφρύ χρώμα ώστε να σου προσφέρουν την κάλυψη που θες. Το νέο claim για αυτής της κατηγορίας κρέμες είναι “Άδειασε το ντουλάπι του μπάνιου σου και βάλε μόνο μια ΒΒ κρέμα!”.
Μάθε περισσότερα για τις ΒΒ creams εδώ.
High budget (αριστερά): Daywear Anti-oxidant BB creme SPF35, Estee Lauder. Τιμή: €48.00
Low budget (δεξιά): Skin Renew Miracle Skin Perfector, Garnier. Τιμή: €9.99

Bronzing πούδρα

Η σκουρόχρωμη πούδρα ή αλλιώς bronzing powder είναι must have για το νεσεσέρ μας όλο τον χρόνο. Τους κρύους μήνες την φοράμε για να κάνουμε γωνίες και κοψίματα. Τους θερμούς μήνες σε πιο γενναίες δόσεις για να ενισχύσουμε το ηλιοκαμμένο χρώμα στην επιδερμίδα μας.
Bonus info: για να δεις πώς μπορείς να κάνεις τα σωστά κοψίματα με σκούρα πούδρα ή bronzing powder κάνε κλικ εδώ.
High budget (δεξιά): Rosa Aurora bronzer compact, Elizabeth Arden. Τιμή: €42.40
Low budget (αριστερά): Honey Bronze Bronzing Powder, The Body Shop. Τιμή: €14.50

Εύχρηστο eyeliner σε μορφή στιλό

Το eyeliner είναΙ το προϊόν- κλειδί για να πετύχεις ένα ultra sexy, catty βλέμμα. Αυτά δε, που κυκλοφορούν σε μορφή στιλό είναι τόσο εύχρηστα σαν να χρησιμοποιείς μολύβι ματιών.
Bonus info: Δες εδώ το βίντεο και μάθε να χρησιμοποιείς σωστά το eyeliner!
High budget (αριστερά): Ecriture de Chanel Automatic Liquid Liner. Τιμή: €38.90
Low budget (δεξιά): Υγρό eyeliner Master Precise, Maybelline New York. Τιμή: €8.95

Σκιές με έντονο χρώμα

Όσο πηγαίνουμε προς την Άνοιξη τόσο τα έντονα χρώματα στα μάτια αρχίζουν να κερδίζουν έδαφος. Βεβαίως, οι παραπάνω σκιές κυκλοφορούν σε πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις για να διαλέξεις αυτή που είναι κοντά στο στιλ σου. Όσον αφορά τις έντονες, δικό μου αγαπημένο tip είναι να τις φοράς στην ρίζα του κάτω βλεφάρου αφήνοντας το άνω γυμνό από κάθε ίχνος μακιγιάζ.
High budget (αριστερά): Έχρωμες, αδιάβροχες χρωματιστές κρεμώδεις σκιές Aqua Cream Make Up For Ever, Sephora. Τιμή: €23.00
Low budget (δεξιά): Σκιές με 24ωρη διάρκεια Eye Studio Color Tattoo, Maybelline New York. Τιμή: €8.45.

Flashy ανοιξιάτικα κραγιόν

Τα έντονα χρώματα στα χείλη κάνουν την ζωή μας και το μακιγιάζ μας εύκολα! Απλώς τοποθετείς ένα έντονο κραγιόν σε μια φροντισμένη βάση και είσαι έτοιμη! Όσον αφορά το μοβ, πρόκειται για ένα από τα πιο ενημερωμένα χρώματα της σεζόν!
High budget (αριστερά): Rouge in Love απόχρωση Violette Coquette, Lancome. Τιμή: €27.00
Low budget (δεξιά): Too Supreme, Sheen Supreme Lipstick, απόχρωση Asian Flower, MAC. Τιμή: €18.00

Πορτοκαλί βερνίκι


Το πορτοκαλί είναι από τα χρώματα που θα μας απασχολήσουν στα νύχια τη νέα σεζόν. Και οι εταιρίες έχουνε φροντίσει να μας δώσουν πολλές τέτοιες αποχρώσεις!
High budget (αριστερά): Βερνίκι Orange is Obvious, Essie. Τιμή: €12.00
Low budget (δεξιά): mini βερνίκι Satsuma, Max Factor. Τιμή: €5.00

Read More

And More