Τα μυστικά της μόδας έχουν κάτι … από τον πιο υπέροχο εαυτό σου!

Τα μυστικά της μόδας έχουν κάτι … από τον πιο υπέροχο εαυτό σου! | tlife.gr

Μυηθήκαμε στο φετινό μυσταγωγικό ταξίδι του LUX στον κόσμο της μόδας, των αρωμάτων και των λουλουδιών και σου αποκαλύπτουμε πώς μέσα από το «Art of SensesFashion Edition», μια σταγόνα από το αγαπημένο σου αφρόλουτρο και τα συστατικά του μπορούν να εμπνεύσουν 7 fashion designers και να αφυπνίσουν τις πιο δημιουργικές τους αισθήσεις!

Τα βήματα του τελετουργικού ακολουθούνται, θα λέγαμε, σχεδόν ευλαβικά ενώ ο φακός τα αποτυπώνει με αψεγάδιαστη ακρίβεια…

Στην αρχή, χρειάζεται να νιώσεις Υπέροχα Εσύ, όπως ακριβώς η γοητευτική Ευαγγελία Συριοπούλου, που αποφασίζει να «δοκιμάσει» την έμπνευση των designers, αφαιρώντας τους την αίσθηση της όρασης. Με ένα μεταξένιο μαντήλι κλείνει τα μάτια τους, οξύνοντας έτσι την αφή και την όσφρηση, τις αισθήσεις που ξυπνούν τα αρώματα και τα μοναδικά λουλούδια του LUX.

Έτσι, τα ερεθίσματα της έμπνευσης ενεργοποιούνται και συμπαρασύρουν τη δημιουργία που ξεδιπλώνεται ως φυσικό επακόλουθο. Οι 7 designers της σχολής μόδας PANSiK έχοντας πλέον οραματιστεί την θηλυκότητα μέσα από τα 7 διαφορετικά αρώματα του LUX, παίρνουν θέση πίσω από τα σχέδια και τις ραπτομηχανές τους και είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν για τον πιο υπέροχο εαυτό σου την LUX fashion collection.

Η συνέχεια θα αποκαλυφθεί σε λίγες μέρες … Ανυπομονούμε να δούμε τα φορέματα, εσύ;

Μείνε συντονισμένη στο www.artofsenses.gr και στα social media του LUX, δηλαδή εδώ

READ more