Τα νέα αρώματα που πρέπει να αγοράσεις, να μυρίσεις, να ανεβάσεις στο instagram αυτό το φθινόπωρο!

Αποκλείεται να μην έχεις κάνει scroll down στο instagram σου και να μην έχεις πέσει πάνω σε μερικές εικόνες από τέλεια boudoir ή still life που δείχνουν τα νέα αρώματα του φθινοπώρου. Και αποκλείεται να μην έχεις ανάγκη από ανανέωση και να έχεις σκεφτεί πως εκείνο το ένα πράγμα που θα σε κάνει να νιώσεις σίγουρα ανανεωμένη είναι η αγοράς ενός ολοκαίνουργιου αρώματος. 

Αν έχεις αυτή τη διάθεση τώρα είσαι πολύ τυχερή γιατί το φθινόπωρο είναι η εποχή με τα περισσότερα αρωματικά λανσαρίσματα. Έχουμε κάνει ήδη ένα πρώτο αφιέρωμα εδώ με όλα τα νέα αρώματα που έφτασαν στο γραφείο τον Σεπτέμβριο αλλά επειδή από τότε οι αφίξεις ήταν κάμποσες (πολλές… κάμποσες!) ακόμη, ένα δεύτερο αφιέρωμα είναι αναπόφευκτο. 

Ακολουθούν, λοιπόν, τα ωραιότερα αρώματα του φθινοπώρου!

Night Veils Tobacco Mandarin Extrait de Parfum, Byredo, €255.00. Το Tobacco Mandarin, ένα ξυλώδες και πικάντικο άρωμα, συμπληρώνει την συλλογή Night Veils του οίκου Byredo. “Πιστεύω πως υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στη νύχτα, ένας διαφορετικός κόσμος δυνατοτήτων. Μια διαφορετική εκδοχή αυτού που είσαι, μια νυχτερινή αίσθηση δυαδικότητας. Θέλησα να δημιουργήσω κάτι για να σηματοδοτήσω το ξεκίνημα του απόβραδου, μια νέα βραδινή τελετουργία που θα ηχεί σαν γκονγκ, τη στιγμή που αρχίζει η ζωή του λυκόφωτος.», έχει δηλώσει ο Ben Gorham, Creative Director και Founder της Byredo.

Chanel Coco Mademoiselle L’Eau Privee. Ο οίκος Chanel έχει πάντα έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να κάνει τα πράγματα. Το Coco Mademoiselle ή, καλύτερα, η νέα εκδοχή του κλασικού αρώματος, σου δείχνει έναν νέο τρόπο να φοράς το άρωμά σου: το βράδυ ακόμη και αν δεν έχεις κάποια έξοδο, ρίξε γενναίες δόσεις πάνω σου, στο νεγκλιζέ σου, στο κρεβάτι σου και χάρισε στον εαυτό σου την πολυτέλεια που του αξίζει. Αυτή ακριβώς είναι η προσέγγιση εδώ. Όσο για το άρωμα, αυτό καθεαυτό, οι ζωηρές νότες των εσπεριδοειδών σε συνδυασμό με τον αισθησιασμό του patchouli, προσδίδουν στο άρωμα μια μοναδική ένταση που προκαλεί εθισμό. Εθισμό σε εσένα που το φοράς και σε εκείνον που θα το μυρίσει πάνω σου! Ένα ακόμη άρωμα που φοράς αποκλειστικά όταν πέσει ο ήλιος! 

 

 

Libre eau de parfum Intense, Yves Saint Laurent, €106.00/50ml. Αν αγάπησες το Libre για τον masculin και super sexy χαρακτήρα του, ετοιμάσου να λατρέψεις την νέα Intense εκδοχή του. Το εμβληματικό άρωμα του οίκου Yves Saint Laurent Beauty γίνεται πιο βαθύ
και μυστηριώδες, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στο πλούσιο χρώμα του, μια απόχρωση ανάμεσα στη φωτιά και στο χρυσάφι.

 

 

Idôle l’intense eau de parfum, Lancome, €95.30/50ml. Η ολοκαίνουργια εκδοχή του αρώματος που ήρθε για να φορεθεί από τις νέες ηγέτιδες του κόσμου, τις γυναίκες που ξέρουν να ξεχωρίζουν είναι ένα αισθησιακό, chypre και floral άρωμα. Αλλά πολύ περισσότερο από αυτό είναι ένα άρωμα που περνά το εξής μήνυμα: Together we can, together we will. I can, we will! Δεν είναι, εξάλλου, τυχαίο το γεγονός ότι το αποτέλεσμα υπογράφουν τρεις νέες γυναίκες αρωματοποιοί! 

My Way eau de parfum, Armani, €93.00/50ml. Είμαστε σίγουροι ότι αυτό το άρωμα σύντομα θα ανήκει στην κατηγορία των κλασικών αρωμάτων! Η μυρωδιά του στηρίζεται στο περγαμόντο, το άνθος πορτοκαλιού, το tuberose και το γιασεμί και θα γίνει σίγουρα αγαπημένο σου αν έχεις αδυναμία στα floral αρώματα. Και κάτι ακόμη που μας αρέσει πολύ: το eco-friendly μπουκάλι του που μπορείς να κάνεις refill!

DKNY Be Extra Delicious eau de parfum, €68.00/50ml. Αν αγαπάς τα floral, gourmant αρώματα πρέπει οπωσδήποτε να μυρίσεις το νέο άρωμα DKNY. Σαν την πιο γλυκιά ένοχη απόλαυση, αυτό το παιχνιδιάρικο floral gourmand άρωμα αφυπνίζει τις αισθήσεις με νότες από τραγανό αχλάδι, γαρδένια και κρεμώδη καραμέλα. Ακαταμάχητο από μόνο του και extra delicious όταν συνδυάζεται με το κλασσικό Be Delicious αν σου αρέσει το layering αρωμάτων. 

Apotherapy Wild Rose Eau de Toilette, Korres. Λουλουδάτο & Φρουτένιο Ένα άρωμα φρεσκάδας και καθαρότητας το οποίο συνδυάζει ντελικάτες νότες από τριαντάφυλλο, γλυκό βερίκοκο και αχλάδι. Το συγκεκριμένο ανήκει στα πέντε ολοκαίνουργια αρωματικά λανσαρίσματα της Korres που μας κάνει να πιστεύουμε πως το επόμενό μας άρωμα θα το βρούμε σίγουρα στο φαρμακείο! 

 


Colonia Futura eau de cologne, Acqua di Parma, €87.00/50ml. Κίτρο, λεβάντα και φασκόμηλο συναντιούνται στο νέο άρωμα του πολυτελούς οίκου Acqua di Parma. Αυτό, όμως, που απολαμβάνουμε περισσότερο είναι ο eco-friendly χαρακτήρας του, αφού είναι δημιουργημένο 99% από συστατικά φυσικής προέλευσης. 

Flowerbomb Dew, Viktor & Rolf. Το θρυλικό άρωμα Flowerbomb μόλις απέκτησε μια ακόμη εκδοχή! Το Flowerbomb Dew είναι σαν δεύτερο δέρμα αφού φορώντας το δεν θα καταλάβεις εύκολα που ξεκινάει το άρωμα και πού σταματάει το δέρμα (ή και το αντίστροφο), μια αίσθηση που περνάει και μέσα από το σχεδόν διάφανο μπουκάλι. “Σαν λεπτεπίλεπτη πρωινή δροσοσταλίδα πάνω σε ένα ροδοπέταλο, το Flowerbomb Dew απλώνεται στη δροσερή, νοτισμένη επιδερμίδα, προαναγγέλλοντας μια νέα ημέρα, μια νέα ευκαιρία, μια εξερεύνηση των αισθήσεων, μια μεταμόρφωση και μια επιστροφή σε ό,τι έχει πραγματικά ουσία. Φυσική δεύτερη επιδερμίδα. Καθαρή, ανόθευτη λάμψη. Προσωπική αίσθηση”: αυτή την περιγραφή από το δελτίο τύπου την αγαπήσαμε, όπως ακριβώς και το ίδιο το άρωμα!

 

Read More

And More