Τα νέα διπλά κραγιόν της Max Factor! Φτιάχνεις μόνη σου τις αποχρώσεις!

Αγοράζεις ένα κραγιόν και παίρνεις δύο! Πώς σου φαίνεται; Κάπως έτσι είναι το concept της ολοκαίνουριας σειράς κραγιόν από την Max Factor, Flipstick Colour Effect. Το κάθε κραγιόν της σειράς (συνολικά έξι αποχρώσεις), έχει δύο άκρα, δηλαδή δύο διαφορετικά χρώματα: το ένα χαρίζει πλούσιο και έντονο χρώμα και το άλλο ένα εντυπωσιακό, γυαλιστερό τελείωμα.

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Μπορείς να κάνεις άπειρους χρωματικούς συνδυασμούς, μπορείς να βάψεις άλλο χρώμα το άνω και άλλο το κάτω χείλος (ok, αν είσαι αρκετά τολμηρή!), μπορείς ακόμη και να δημιουργήσεις τις δικές σου αποχρώσεις!

Το μακιγιάζ είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι και το νέο κραγιόν Flipstick Colour Effect ο απόλυτος σύμμαχος! Κάντε το όπως οι make-up artists και ανακαλύψτε την καλλιτεχνική πλευρά του εαυτού σας για on-trend looks που θα τραβήξουν τα βλέμματα. Mε το Flipstick Colour Effect οι συνδυασμοί απλά δεν έχουν όρια και γι’ αυτό το καλοκαίρι διασκεδάστε, τολμήστε και πειραματιστείτε με επίκεντρο… τα χείλη σας! λέει ο Γιάννης Μαρκετάκης, επίσημος make-up artist της Max Factor στην Ελλάδα (δες εδώ ένα από τα how to που έκανε ο Γιάννης Μαρκετάκης για το TLIFE!).

Οι δικές μου αγαπημένες αποχρώσεις!
Όπως σου είπα, τα νέα κραγιόν Flipstick Colour Effect της Max Factor διατίθενται σε 6 διπλές αποχρώσεις: Boreal Mauve, Mosaic Mauve, Folky Pink, Melody Brown, Gypsy Red, και Salsa Red.

Αυτά που αγαπώ εγώ είναι…

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/JUNE/7_6/flipstick_MelodyBrown_closed.jpg
Flipstick Melody Brown
src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/JUNE/7_6/flipstick_MosaicMauve_closed.jpg
Flipstick Mosaic Mauve

Read More

And More