Τα νέα Dove Exfoliating Body Scrubs υπόσχονται να κάνουν την απολέπιση πιο απολαυστική από ποτέ

Αυτή είναι η περίοδος που κάθε μα κάθε κορίτσι πάνω σε αυτόν τον κόσμο κάνει focus στο σώμα και στο δέρμα, μιας και τους καλοκαιρινούς μήνες μένουν περισσότερο… “εκτεθειμένα”. Ξέρεις τι εννοώ! Φοράμε μαγιό, φοράμε φούστες, φορέματα, σορτς, και οτιδήποτε καλοκαιρινό!

Ένας λοιπόν, από τους στόχους που έχουμε είναι να διατηρήσουμε λαμπερή και υγιή την όψη της επιδερμίδας μας. Σωστά; Σωστά, θα απαντήσω μόνη μου. Πως μπορούμε να το καταφέρουμε αυτό; Υιοθετώντας στην beauty routine μας τα scrubs!

Σε αυτό το σημείο θέλω να σου πω ένα μυστικό: το Dove αναγνωρίζει τις ανάγκες μας και για αυτό το λόγο αποκαλύπτει τη νέα σειρά απολέπισης Dove Exfoliating Body Scrubs, σχεδιασμένη για να ξυπνήσει τις αισθήσεις και να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης στο ντους. Είναι γνωστό εξάλλου, ότι η σωστή φροντίδα του σώματος αποτελεί απαραίτητη τελετουργία ομορφιάς για μια επιδερμίδα με υγιή όψη, γεμάτη λάμψη.

Τα νέα Dove Exfoliating Body Scrubs, διαθέτουν απολεπιστικά στοιχεία τα οποία με τη βοήθεια απαλού μασάζ, απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή.

Παράλληλα, τα νέα Dove Exfoliating Body Scrubs βοηθούν στην ενυδάτωση της επιδερμίδας, αφήνοντας το δέρμα λείο και απαλό.

Extra Info:
Για πρώτη φορά στο Dove, ένα body scrub, χάρη στα ενυδατικά συστατικά που περιέχει, συνδυάζει την απολέπιση με την μεταξένια απαλότητα και υπόσχεται να γίνει σύμμαχος στην περιποίηση της επιδερμίδας.

Η νέα ολοκληρωμένη σειρά απολέπισης του Dove περιλαμβάνει τρία μοναδικά Exfoliating Body Scrubs. Πάμε να γνωρίσουμε καλύτερα τα νέα scrubs από το Dove, καθώς και τις υπέρ-φανταστικές τους μυρωδιές…

 

Dove Exfoliating Body Scrub Crushed Macadamia & Rice Milk

Χάρη στα μοναδικά συστατικά του, το Dove Exfoliating Body Polish Crushed Macadamia & Rice Milk φροντίζει την επιδερμίδα και της χαρίζει άνεση. Νότες αμυγδάλου, γιασεμί και βανίλιας απογειώνουν την καλλυντική εμπειρία και αναζωογονούν τις αισθήσεις, μετατρέποντας το ντους σε μια υπέροχη τελετουργία αναζωογόνησης.

 

Dove Exfoliating Body Scrub Pomegranate Seeds & Shea Butter

Με ρόδι και shea butter, το Dove Body Polish Pomegranate Seeds & Shea Butter προσφέρει μια πρωτόγνωρη αίσθηση φρεσκάδας που τονώνει την επιδερμίδα και αναβαθμίζει την καθημερινή φροντίδα.

 

Dove Exfoliating Body Scrub Kiwi Seeds & Cool Aloe

Η δροσερή σύνθεση του Dove Exfoliating Body Scrub Kiwi Seeds & Cool Aloe, χάρη στους σπόρους ακτινίδιου και το εκχύλισμα αλόης, προσφέρει μια πλούσια εμπειρία αναζωογόνησης και φρεσκάδας, απογειώνοντας το καθημερινό ντους.

 

Ανακάλυψε τα νέα Dove Exfoliating Scrubs και γνώρισε μια νέα εμπειρία καθαρισμού και ενυδάτωσης, με την ανώτερη φροντίδα του Dove!