Τα νέα κραγιόν που θα εξαφανιστούν από τα ράφια και άλλα αποκλειστικά νέα από τη MAC!

Την εβδομάδα που πέρασε ήρθε στο στούντιο του TLIFE η Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου, senior make up artist της MAC. Και η αγαπημένη μας make up artist κουβαλάει στη βαλίτσα της για κάθε shooting γύρω στα 20-χωρίς-υπερβολές νεσεσέρ γεμάτα καλλυντικά MAC. Μόνο που αυτή τη φορά κι έχοντας μόλις επιστρέψει από το fashion week του Μιλάνου είχε και όλα τα beauty goodies που θα λανσαριστούν από μερικές εβδομάδες μέχρι αρκετούς μήνες από τώρα. Φυσικά και εξασφαλίσαμε μερικές photos για σένα!

Κράτησε σημειώσεις! Παρακάτω θα βρεις κι εκείνο το κραγιόν που θα γίνει sold out μέχρι να πεις… liptinity!

Tην ερχόμενη άνοιξη οι χρωματιστές βλεφαρίδες θα είναι huge και η μάσκαρα In Extreme Dimension θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα flashy χρώματα. Λάτρεψα την burgundy απόχρωση που ταιριάζει τέλεια στα καστανά μάτια.
Τα Κabuki Magic είναι μα-γι-κά! Super ματ τελείωμα χωρίς να αφυδατώνει τα χείλη και σε γκρι για τις πιο τολμηρές. Το δοκίμασα αλλά έμεινα στο just for fun!

Πίσω οι σκιές Magnetic Shadows σε μορφή cushion που απλώνονται τέλεια και το Studio Eye Gloss Next Up Neon που φοράς στο κινητό βλέφαρο πάνω από τη σκιά σου (ή και σκέτο) και σου δημιουργεί ένα τέλειο υγρό βλέμμα. Plus: μπορείς να το φορέσεις και στα μάγουλά και στα χείλη!

Huge λανσάρισμα κι έρχεται την επόμενη εβδομάδα: τα Liptinity της MAC. Είναι ματ κραγιόν αλλά με κρεμώδες τελείωμα! Σε μπέρδεψα; Είναι που μόνο αν το δοκιμάσεις θα καταλάβεις! Σε λίγες μέρες ακόμη θα μπορείς να το τσεκάρεις σε κάποιο κατάστημα MAC!

Λοιπόν, ποιο προϊόν ανυπομονείς να αποκτήσεις; Ok! Ποιο προϊόν ανυπομονείς να αποκτήσεις περισσότερο!

Read More

And More