Τα νέα κραγιόν της Charlotte Tilbury είναι εμπνευσμένα από τις διάσημες! Ποια έχει την καλύτερη απόχρωση;

Η Charlotte Tilbury είναι μια από τις διασημότερες makeup artist εκεί έξω που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό όταν δήλωσε πως ο άντρας της δεν την έχει δει ποτέ χωρίς μακιγιάζ και πως πριν πέσει για ύπνο ξεβάφεται και…. ξαναβάφεται για να κοιμηθεί και να ξυπνήσει δίπλα στον άντρα της όμορφη.

Επίσης, η Charlotte Tilbury είναι γνωστή και για την σειρά μακιγιάζ της η οποία μόλις εμπλουτίστηκε με 11 ολοκαίνουργια κραγιόν, τα Hot Lips 2 Collection τα οποία είναι εμπνευσμένα από διάσημες γυναίκες που θαυμάζει η ίδια. Μια από αυτές είναι η Amal Clooney αλλά δεν είναι η μόνη! Παρακάτω θα δεις συγκεκριμένες αποχρώσεις, από ποιες γυναίκες είναι εμπνευσμένες αντίστοιχα και αν θέλεις μπορείς να ψηφίσεις και την αγαπημένη σου (απόχρωση ή/και γυναίκα! Γιατί όχι;).

1. Amazing Amal

Το συγκεκριμένο κραγιόν είναι εμπνευσμένο από την Amal Clooney και, όπως έγραψε η Charlotte Tilbury στο επίσημο δελτίο τύπου, πρόκειται για pink berry κραγιόν που κάθε ακτιβίστρια θα φορούσε στο κόκκινο χαλί ή αν επρόκειτο να δώσει λόγο.

2. Angel Alessandra

Όπως πιθανότατα υποψιάζεσαι, το συγκεκριμένο κραγιόν είναι εμπνευσμένο από την Alessandra Ambrosio και η διάσημη makeup artist λέει ότι ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας.

3. Glowing Jen

Ένα χρώμα με έμπνευση από τα 90’s και την αγαπημένη μας Rachel Green ή/και Jennifer Aniston!

4. In Love With Olivia

Αν το icon σου είναι η Olivia Palermo αυτό είναι το κραγιόν που πρέπει να αποκτήσεις!

Last chance info: προτού ψηφίσεις την αγαπημένη σου απόχρωση σημείωσε ότι θα τα βρεις από σήμερα εδώ, στο επίσημο e-shop της Charlotte Tilbury.


Read More

And More