Τα ωραιότερα beauty looks των celebrities την εβδομάδα που πέρασε

Οι celebrities αγαπούν πολύ τα social media με μια ιδιαίτερη αδυναμία στο Instagram απ’ όπου φροντίζουν να μοιράζονται τα νέα τους όσο αφορά στην καριέρα τους, τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες αλλά και τις εξόδους ή τις επίσημες εμφανίσεις. Και θα σταθώ σε αυτό ακριβώς το σημείο μιας και όλες τους υιοθετούν απίθανα beauty looks που εμπνέουν. Είναι αρκετές οι φορές που αποκαλύπτουν τα προϊόντα που χρησιμοποιούν για να πετύχουν το μακιγιάζ ή το hairstyle. 

Κι εγώ με τη σειρά μου σε ενημερώνω σχεδόν καθημερινά αφού είμαι σίγουρη πως αντιγράφεις τα περισσότερα. Και τώρα στα μέσα του καλοκαιριού κι ενώ οι ίδιες έχουν ήδη υιοθετήσει τις τάσεις τόσο της σεζόν που διανύουμε όσο και της επόμενης. Στη συνέχεια θα δεις εκείνες που έγιναν θέμα συζήτησης και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την αγαπημένη σου. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer Lopez: Είναι πάντα πρώτη στη λίστα μιας και τα beauty looks της είναι συγκλονιστικά χωρίς εξαιρέσεις. Και τώρα έρχεται με ένα χτένισμα που δημιούργησε ο κολλητός της φίλος και ένας από τους διασημότερους hairstylists, Chris Appleton που μάζεψε τα μαλλιά της JLo σε έναν σφιχτό bun μεν αλλά δημιουργώντας δύο baby braids στις μπροστινές τούφες. Πρόκειται για το twist που μεταμόρφωσε το hair look της star και είναι τέλειο για τις βραδινές σου εμφανίσεις στο νησί. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Ελένη Φουρέιρα: Με το απόλυτο double winged liner. Εκείνο που λατρεύουν οι celebrity make up artists αλλά και stars όπως η Dua Lipa. Είναι huge trend τις τελευταίες σεζόν και χαρίζει μια εκκεντρική όψη στο βλέμμα. Είναι κατάλληλο αποκλειστικά και μόνο για τις βραδινές και επίσημες εμφανίσεις και ότι ωραιότερο αν είσαι καλεσμένη σε γάμο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Emily Ratajkowski: Ο make up artist Patrick Ta δημιούργησε ένα smoky eye look για την εμφάνιση του top model στο fashion show του οίκου Balenciaga. Τόνισε επίσης τα ζυγωματικά αλλά και τα χείλη της αποδεικνύοντας πως το συγκεκριμένο look είναι τέλειο και για τους καλοκαιρινούς μήνες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Chiara Ferragni: Έκανε διακοπές στην Ελλάδα και το feed της στο Instagram γέμισε με λευκό και μπλε της Μεσογείου και των νησιών. Παράλληλα όμως υιοθέτησε super καλοκαιρινά looks χωρίς υπερβολές και με ανάλαφρη διάθεση. Το δέρμα της ηλιοκαμένο και με φυσική λάμψη ενώ τα μαλλιά της ήταν σχεδόν καθημερινά μαζεμένα ψηλά σε σφιχτό κότσο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

Dua Lipa: Έκανε την πιο δραματική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών και υπεύθυνος είναι ο Chris Appleton και πάλι που της χάρισε ένα έντονο ροζ χρώμα που της ταιριάζει πολύ. Η Lipa μας έχει συνηθίσει άλλωστε στα εκκεντρικά beauty looks κι αν δεν είσαι έτοιμη να το αντιγράψεις άμεσα μπορείς να το σκεφτείς μέχρι το φθινόπωρο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato (@ddlovato)

Demi Lovato: Μία ακόμη αλλαγή και ένα hair trend επίσης. Η Lovato απόκτησε ένα θηλυκό shaggy bob που θα δεις πολύ τους επόμενους μήνες. Με έξτρα όγκο και πλούσιες αφέλειες πρόκειται για το κούρεμα που ταιριάζει σε όλα σχεδόν τα σχήματα προσώπου.  

 

Read More

And More