Τα ωραιότερα beauty προϊόντα στο χρώμα της χρονιάς σύμφωνα με την Pantone

Η Pantone ανακηρύσσει το χρώμα κάθε χρονιάς. Το 2021 ήταν δύο, το γκρι και το κίτρινο. Και τώρα επιστρέφει και πάλι σε ένα και μοναδικό. Είναι μοβ και ονομάζεται “Very Peri” και πρόκειται για μια δυναμική μπλε απόχρωση με έντονους μοβ και κόκκινους υποτόνους.

“Συνδυάζοντας τη σταθερότητα του μπλε με την ενέργεια και τη ζωηρή διάθεση του κόκκινου δημιουργήσαμε ένα υπέροχο δυναμικό και καινοτομικό χρώμα” δήλωσαν οι υπεύθυνοι της Pantone. Είναι η πρώτη φορά μάλιστα που δεν ψήφισαν ένα ήδη υπάρχον χρώμα αλλά δημιούργησαν ένα καινούριο. 

“Το Very Peri κρύβει μια αυθάδεια και μια χαρούμενη όψη που παραπέμπει σε μια έκρηξη δημιουργικότητας και έκφρασης” σχολίασε η Leatrice Eiseman, διευθύντρια του οργανισμού. 

Αν και το χρώμα αποκαλύφθηκε πριν από μερικές ημέρες τόσο οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας όπως ο Maison Valentino όσο και οι beauty experts το έχουν ήδη χρησιμοποιήσει στις δημιουργίες τους. 

Peter White/Getty Images/Ideal Images

To συγκεκριμένο μοβ χρώμα είναι άλλωστε ένα από τα πολύ αγαπημένα των make up artists αλλά και των celebrities. Η Zendaya το υιοθέτησε στο κόκκινο χαλί. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Όπως επίσης και η Lady Gaga σε ένα συγκλονιστικό μονοχρωματικό look όπου συνδύασε την Gucci αέρινη δημιουργία με ένα απίθανο eye make up look που δημιούργησε η Sarah Tanno απλώνοντας στο κινητό βλέφαρο μια λαμπερή, glitter μοβ σκιά.  

Δεν έχεις λοιπόν παρά να αποκτήσεις τα ωραιότερα beauty προϊόντα στο χρώμα της χρονιάς asap. Κι αν δεν έχεις χρόνο να τα ανακαλύψεις μπορείς να δεις στη συνέχεια τα αγαπημένα μου. 

Chanel Ombre Premiere Longwear Powder Eyeshadow, Vibrant Violet: Η μονή σκιά που πρέπει να πάρει θέση στο νεσεσέρ σου πριν έρθει η νέα χρονιά ώστε να δημιουργήσεις τα πιο εντυπωσιακά looks μέσα στις γιορτές. 

 

Dior 5 Couleurs Couture, Plume Tulle: Η εμβληματική πενταπλή παλέτα σκιών θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ στα μάτια. Η πιο φωτεινή απόχρωση είναι κατάλληλη για το τόξο κάτω από τα φρύδια αλλά και την εσωτερική γωνία.

Yves Saint Laurent Crushliner Waterproof Long-Wear Precise Eyeliner, Violet Inspirant: Ένα μοβ περίγραμμα στο κινητό βλέφαρο και ακόμη καλύτερα ένα εντυπωσιακό winged liner θα απογειώσει το βλέμμα σου.  

MAC Viva Glam X Keith Haring, Canal Blue: Η MAC Cosmetics και το ίδρυμα Keith Haring συνεργάζονται για να γιορτάσουν τα 27χρόνια προσφοράς του κραγιόν Viva Glam. Το 100% της τιμής πώλησης των τριών, συλλεκτικών κραγιόν που πωλούνται στην Ελλάδα δωρίζεται σε τοπικούς οργανισμούς που αγωνίζονται για ίσα δικαιώματα για όλους. Το συγκεκριμένο έχει το χρώμα της χρονιάς και ο σκοπός του είναι ιερός. 

OPI Infinite Shine Mexico City Collection, Mariachi Makes My Day: Η συγκεκριμένη απόχρωση χαρίζει το τέλειο εφέ στο μανικιούρ σου. Ταιριάζει σε όλα τα μήκη και σχήματα νυχιών και συνδυάζεται υπέροχα με το κλασικό σου μικρό, μαύρο φόρεμα. 

Korres Χρυσός Κρόκος: Πρόκειται για ένα προϊόν της premium συλλογής Χρυσός Κρόκος που χαρίζει δροσερό και ξεκούραστο βλέμμα ενώ λειαίνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας και ηλικίες. Η δύναμή του βασίζεται στην ισχυρή αντιοξειδωτική δράση των πολύτιμων, κόκκινων στιγμάτων του Κρόκου Κοζάνης που εγκλωβίζεται στο φρέσκο εκχύλισμα της πρώτης ημέρας.

Erre Due Luminous Duo Eye Shadow No 507: Διπλή σκιά που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις την τέλεια αντίθεση. 

Τώρα δεν μένει παρά να επιλέξεις το δώρο που θα κάνεις στον εαυτό σου για τις γιορτές. 

 

 

Read More

And More