Τα ωραιότερα δώρα για την κολλητή και την αδερφή σου

Και ναι, ήρθε αυτή η στιγμή που πρέπει να επιλέξεις τα δώρα που θα κάνεις στην κολλητή αλλά και την αδερφή σου. Τις ξέρεις καλύτερα απ’ όλους και γνωρίζεις τις αδυναμίες αλλά και τις επιθυμίες τους. Αν πάλι δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις εγώ είμαι εδώ με απίθανες προτάσεις. Αγαπημένα beauty προϊόντα σε υπέροχες συσκευασίες, κλασικά αρώματα αλλά και μακιγιάζ που σκέφτονται καιρό τώρα να αποκτήσουν. Επίσης, υπάρχουν και τα πρακτικά δώρα που θα εκτιμήσουν πολύ, ειδικά αν θέλουν, για παράδειγμα, να έχουν λαμπερά μαλλιά ή τέλεια ατμόσφαιρα στο χώρο τους. 

Δεν έχεις παρά να δεις στη συνέχεια τις ωραιότερες προτάσεις και να βγεις για ψώνια. 

Chanel Ombre Premiere Laque, Stylo Ombre Et Contour Le Vernis: Μια δόση πολυτέλειας σε μάτια και μανικιούρ. Η σκιά σε ρευστή μορφή και η απόχρωση Rouge Brun του Le Vernis είναι συλλεκτικά και είναι σίγουρο πως τόσο η κολλητή σου όσο και η αδερφή σου θα τα λατρέψουν και θα σε ευγνωμονούν. 

YSL Libre: Το εμβληματικό άρωμα Yves Saint Laurent κρύβει ένα σημαντικό μήνυμα και είναι αφιερωμένο στη δυναμική και ελεύθερη γυναίκα. Η λεβάντα επικρατεί στη σύνθεση του χαρίζοντας μια ρομαντική νότα και συνδυάζεται μοναδικά με το φλογερό Μαροκινό άνθος πορτοκαλιάς. Το μπουκάλι είναι απλά υπέροχο με το εμβληματικό λογότυπο Cassandre να το στολίζει επιβλητικά.

Max Factor Colour X-Pert Soft Touch Palette : Μια παλέτα σκιών κατάλληλη για όσες αγαπούν τις γήινες αποχρώσεις και τις λάμψεις στα μάτια. Κλασικές και κομψές είναι εκείνες που πρέπει να υπάρχουν στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας. Τα μάτια άλλωστε παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις είναι πολλοί και κατάλληλοι τόσο για τα πρωινά στο γραφείο όσο και για τις βραδινές και γιορτινές εμφανίσεις.  

Korres Bellflower Αφρόλουτρο και Γαλάκτωμα Σώματος: Δύο προϊόντα σε μια τρυφερή συσκευασία. Η σύνθεση τους είναι πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και το άρωμα τους λεπτό, ανάλαφρο και floral με τις νότες από μανταρίνι και ροζ πιπέρι να χαρίζουν μια υπέροχη εσάνς στο δέρμα.

MAC Viva Glam X Keith Haring: Το τέλειο δώρο για όσες τολμούν τις εξεζητημένες εμφανίσεις και ταυτόχρονα στηρίζουν την ΛΟΑΤΚΙΑ+ κοινότητα. Η φετινή συλλογή Viva Glam αποτελείται από τρία special-edition κραγιόν εμπνευσμένα από την εμβληματική χρωματική παλέτα του Keith Haring με Matte και Frost φινιρίσματα. Κάθε pop  έργο  τέχνης εκφράζεται μέσα από μια συμβολική street style απεικόνιση του καλλιτέχνη και το 100% της τιμής πώλησης στην Ελλάδα δωρίζεται σε τοπικούς οργανισμούς που αγωνίζονται για ίσα δικαιώματα για όλους. 

Jean Paul Gaultier Scandal Eau de Parfum Christmas Collector’s Edition: Ένας ανθισμένος κήπος με τα πιο όμορφα λουλούδια είναι κλεισμένος στην ωραιότερη χειμωνιάτικη και γιορτινή συσκευασία ever.  

 

Kerastase Blond Absolu: Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών για όσες παραμένουν πιστές στο ξανθό. Η συσκευασία περιλαμβάνει τρία εμβληματικά προϊόντα: Το σαμπουάν Bain Ultra-Violet με μωβ χρωστικές για την αποτελεσματική απομάκρυνση των ανεπιθύμητων κίτρινων και πορτοκαλί τόνων για ένα φωτεινό ξανθό. Το Cicaflash  που δυναμώνει την τρίχα χάρη στην επανορθωτική του δράση και ο ορός προστασίας από τη θερμότητα Cicaplasme για εντατική επανόρθωση. 

KΙΚΟ  Α Holiday Fable Longwear Hydra Blush: Η συσκευασία θυμίζει κόσμημα και το προϊόν χαρίζει ένταση στα ζυγωματικά και παράλληλα πλούσια ενυδάτωση. Το ανάγλυφο λουλούδι χαρίζει μια vintage πινελιά πολυτέλειας.

Maison Francis Kurkdjian Paris: Τρία  συλλεκτικά κεριά που ξυπνούν τις Χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις κλεισμένα στο κουτί δώρου 1,2,3 Noël! Περιλαμβάνει το καινούριο αρωματικό κερί Pain d’epices με γλυκιά ευωδιά από πορτοκάλι, μέλι, κανέλα και γλυκάνισο. Το iconic αρωματικό κερί Mon beau Sapin με ξυλώδη εσάνς που θυμίζει το παραδοσιακό γιορτινό δέντρο και το Pomme d’amour, ένα ζουμερό, βουτηγμένο σε καραμέλα μήλο. 

Pupa I’ m Loveproof: Κόκκινο, σταθερό και με βελούδινο φινίρισμα. Ένα κραγιόν που παραμένει στα χείλη για ώρες ακόμη και μετά από το ξέφρενο πάρτι των Χριστουγέννων.   

Rimmel Wonderproof Liner 24HR Liquid Eyeliner: Χρυσό αδιάβροχο eyeliner με glossy φινίρισμα για την make up addict φίλη σου που περνά αρκετές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή παρακολουθώντας tutorials.  

Τώρα είσαι έτοιμη!

 

 

 

 

Read More

And More