Τα ωραιότερα δώρα για την κολλητή, την αδερφή και τη μητέρα σου

Ήρθε εκείνη η περίοδος του χρόνου που θα επιλέξεις τα ωραιότερα δώρα στου αγαπημένους και πιο κοντινούς ανθρώπους της ζωής σου. Ξεκινώντας από την μητέρα, την αδερφή και την κολλητή σου. Έχετε κάνει άπειρες συζητήσεις όλη τη χρονιά και γνωρίζεις πολύ καλά τις αδυναμίες, τις αγάπες αλλά και τις καθημερινές τους beauty συνήθειες. 

Κι αν έχεις μπερδευτεί ή αγχωθεί εγώ είμαι εδώ με τις ωραιότερες προτάσεις. Skincare για εκείνη που θέλει υγιή και λαμπερή επιδερμίδα. Άρωμα που θα λατρέψει αλλά και συσκευασίες δώρων που θα την ενθουσιάσουν. 

Chanel No 5 The Body Oil: Η μεγαλοπρέπεια του γυάλινου μπουκαλιού με το ριζοσπαστικό αναδεικνύει τέλεια το έλαιο σώματος N°5  που απογειώνει τις αισθήσεις με τη μεταξένια υφή του και το διακριτικό του άρωμα.

Dior Diorshow 5 Couleurs-Limited Edition:  Συλλεκτική παλέτα σκιών που αποτίνει φόρο τιμής στο επιβλητικό Jardin des Tuileries, ενός αγαπημένου κήπου του Christian Dior στο Παρίσι. Οι σκιές ματιών έχουν διακοσμηθεί με ένα διακριτικό, limited-edition εγχάρακτο μοτίβο. Η Promenade Dorée συνδυάζει τις μπρονζέ με τις χρυσές αποχρώσεις αλλά και μια ασημί στο κέντρο ακριβώς.

YSL: Συσκευασία με την Lash Clash και το κραγιόν Rouge Pur Couture Satin 

La Mer The Noisturizing Soft Cream: Aπαλή κρέμα ανανεώνει την επιδερμίδα χαρίζοντας μοναδική λάμψη. Χάρη στο Miracle Broth™ – το ελιξίριο με δυνάμεις κυτταρικής ανανέωσης που βρίσκεται στην καρδιά των προϊόντων εμπλουτίζει την επιδερμίδα με τις ανανεωτικές δυνάμεις της θάλασσας. Είναι ιδανική για μικτές και ξηρές επιδερμίδες.

La Prairie Skin Caviar Perfect Concealer: Πρόκειται για τον ιδανικό συνδυασμό concealer και περιποίησης των ματιών. Καλύπτει τις ατέλειες, χαρίζοντας απαλότητα, λάμψη και λείανση. Η κομψή μεταλλική άκρη απομακρύνει τυχόν οιδήματα στην περιοχή των ματιών. Το ενσωματωμένο πινέλο με τη στρογγυλή άκρη είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις διαφορετικές γωνίες και επιφάνειες  επιτρέποντας ένα ακριβές, αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Diptyque Delice Candle:  Αυτή την εορταστική περίοδο, η Diptyque παρουσιάζει το μαγικό συναίσθημα που γεννιέται στη θέα της φλόγας, με μοναδικό τρόπο. Με τη μορφή καλλιγράμματος εμπνευσμένου από τον ποιητικό ορισμό που συναντάτε στην ποιητική συλλογή Encyclopédie des Lumières, η «φλόγα» γίνεται το κεντρικό μοτίβο μιας εορταστικής limited edition συλλογής.
Διακοσμημένο με φλόγες που χορεύουν, το κερί Délice (Delight), με λαχταριστές νότες από αποξηραμένα φρούτα, πατσουλί και βανίλια.

D&G Devotion Eau de Parfum Set: Σετ Δώρου που περιέχει το Eau De Parfum 50ml και το Travel Size 10ml.

Bobbi Brown Luxe Cheek & Highlight Palette: Παλέτα για αστραφτερή λάμψη σε ζεστούς και φωτεινούς τόνους, που συμπληρώνουν και αναβαθμίζουν το γιορτινό μακιγιάζ, δίνοντας διακριτικό χρώμα στα ζυγωματικά και προσφέροντας φυσική λάμψη.

Jo Malone London Green Almond & Redcurrant Cologne: Νότες από χυμώδη φραγκοστάφυλλα και citrus zing αγκαλιάζονται από πράσινο αμύγδαλο, κέδρο και tonka δημιουργώντας μια χαρούμενη και αισθησιακή εσάνς.

Acqua di Parma Colonia Gift Set Holiday Collection: Στην iconic συλλεκτική συσκευασία υπάρχει το άρωμα, bath & shower gel και deodorant. 

The Body Shop Cherries & Cheer Essential Gift set: Στο νεσεσέρ βρίσκονται τα Cherry Shower Gel 250ml, Cherry Body Butter 200ml και Cherry Hand Balm 30m. Ιδανικό για να ταξίδια και μικρές αποδράσεις. 

Read More

And More