Τα ωραιότερο beauty looks στα CFDA Awards! Ποια σου άρεσε περισσότερο;

Το έχουμε ξαναπεί: ακριβώς την στιγμή που ξεμένουμε από ιδέες για το πώς να κάνουμε τα μαλλιά μας ή τι μακιγιάζ να επιλέξουμε, έρχεται ένα red carpet event και μας δίνει τη λύση. Σωστότερα: μας δίνει λύσεις!

Μόλις έγιναν, λοιπόν, τα CFDA Awards και οι διάσημες φόρεσαν τα πιο εμπνευσμένα τους beauty looks. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλες εκείνες που μας άρεσαν περισσότερο. Δες, εμπνεύσου και ψήφισε το δικό σου αγαπημένο!

Jennifer Lopez

Χωρίς να θέλουμε να επηρεάσουμε την ψήφο σου, όταν η Jennifer Lopez εμφανίστηκε στα CFDA Awards κατάφερε να… εξαφανίσει όλες τις υπόλοιπες. Ο προσωπικός της makeup artist, Scott Barnes, έκανε και πάλι τα μαγικά του αυτή την φορά χρησιμοποιώντας peachy τόνους δανεισμένους από το ρούχο της.

Brook Shields

Το beauty icon των εφηβικών μας χρόνων με σφιχτές μπούκλες, smudged eyes και ένα nude κραγιόν με gloss στο κέντρο για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση των μεγαλύτερων χειλιών.

Joan Smalls

Μας άρεσαν πολύ τα mermaid μαλλιά της Joan Smalls όπως επίσης και το μακιγιάζ της με την ιδιαίτερη σκιά στα μάτια που ήταν τέλεια σβησμένη και έμοιαζε σεταρισμένη με το χρώμα των χειλιών της.

Bella Hadid

Το μακιγιάζ της Bella Hadid πάντα εστιάζει στις φωτοσκιάσεις που δίνουν έξτρα ανοδική διάθεση στα ήδη ανοδικά μάτια της. Το μακιγιάζ συνδυάστηκε με αυτό το πιάσιμο που ουσιαστικά δίνει δύο υφές στα μαλλιά: wet και sleek στο πάνω μέρος, σγουρό και ατίθασο στο κάτω.

Gigi Hadid

Η Gigi Hadid αγαπά την καφέ ματ σκιά τοποθετημένη περιμετρικά του ματιού και αυτό το hairstyling που δίνει την αίσθηση ότι τα μαλλιά της στέγνωσαν φυσικά μετά από μια βουτιά στη θάλασσα.

Winnie Harlow

Η Winnie Harlow με καρέ και αφέλειες και ένα υπέροχο μακιγιάζ ματιών με μια πολύ λεπτή γραμμή glitter τοποθετημένη περιμετρικά του ματιού και με μια τραβηγμένη διάθεση.

Shailene Woodley

Ναι, μπορείς να φορέσεις πορτοκαλί σκιά και το αποτέλεσμα να μην είναι υπερβολικό ή, τουλάχιστον, όχι τόσο υπερβολικό όσο το έχεις στο νου σου! Ένα ψηλό ponytail και ένα μαύρο φόρεμα μπορούν να ισορροπήσουν το look!

Diane Kruger

Βρήκαμε το επόμενό μας χτένισμα: χαμηλό sleek σινιόν με χωρίστρα στη μέση και smudged καφέ μάτια με μαύρο περίγραμμα.

Emily Ratajkowski

Το τέλειο ματ κόκκινο κραγιόν και οι ιδανικοί μεγάλοι και στιλιζαρισμένοι όσο πρέπει κυματισμοί στα μαλλιά! Το beauty combo που επέλεξε η Emily Ratajkowski για την εκδήλωση.

Yara Shahidi

Το χτένισμα της Yara Shahidi θύμιζε περισσότερο γλυπτό παρά χτένισμα!

Heidi Klum

H Heidi Klum επέλεξε ένα beauty look στο οποίο, λίγο- πολύ, μας έχει συνηθίσει. Η μόνη διαφορά ήταν ότι τα κλασικά curtain bangs της ήταν αυτή τη φορά πολύ πλούσιες αφέλειες!

Karolina Kurkova

Monochromatic makeup και για την Karolina Kurkova η οποία φαίνεται να το πήγε ένα βήμα παραπέρα και να σέταρε εκτός από το χρώμα και την υφή ανάμεσα στο ρούχο και τη σκιά αφού ήταν και τα δύο ιριδίζοντα.

Laura Harrier

Αυτό το πιάσιμο με τους χαλαρούς κυματισμούς και τα layers που πέφτουν αριστερά και δεξιά του προσώπου μας αρέσει πολύ και φυσικά θα το κρατήσουμε για τις επόμενες εμφανίσεις μας. Όπως και αυτό το σκούρο κόκκινο κραγιόν που με έναν τρόπο μοιάζει να σετάρεται τέλεια με την εποχή!

Ashley Olsen και Mary Kate Olsen

Τα μαλλιά των αδερφών Olsen ήταν πάντα τεράστιο hair goal για εμάς! Μπορείς να αποθηκεύσεις αυτή την φωτό, λοιπόν, για την επόμενή σου αλλαγή!

Ciara

Η Ciara έκανε τα μαλλιά της ράστα και επένδυσε στις καφέ αποχρώσεις και στις glossy υφές για το μακιγιάζ της, κάτι που μπορείς να κάνεις κι εσύ αφού πρόκειται για έναν τόνο πασπαρτού που πάει σε όλες!


Read More

And More