Τα πιο λαχταριστά beauty προϊόντα με άρωμα καρπούζι

O βασιλιάς των καλοκαιρινών φρούτων είναι το καρπούζι και είμαι σίγουρη πως έχεις μία τουλάχιστον φωτογραφία από διακοπές με μια φέτα στο χέρι, μεσημέρι, σε κάποια παραλία. Εκτός από λαχταριστό και δροσερό θα πρέπει να γνωρίζεις πως είναι και ένα από τα πιο θρεπτικά φρούτα αφού προσφέρει πλούσια ενυδάτωση τόσο στο δέρμα όσο και τα μαλλιά και ταυτόχρονα προστατεύει και χαρίζει λάμψη χάρη στις βιταμίνες που περιέχει.

Αυτό σημαίνει πως πρέπει άμεσα να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου ένα προϊόν περιποίησης με καρπούζι που εκτός από θρέψη, απαλότητα και ενυδάτωση θα σου φτιάξει τη διάθεση με το υπέροχο άρωμά του. 

KORRES Watermelon Mask: Μάσκα αναζωογόνησης που χαρίζει ξεκούραστη όψη ενώ ταυτόχρονα αναζωογονεί, κ δροσίσει και ενυδατώνει σε βάθος. Την απλώνεις σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, την αφήνεις να δράσει για 15 περίπου λεπτά και ξεπλένεις με άφθονο κρύο νερό. 

Milk Makeup Brightening Serum: Ενυδατικός ορός σε πρωτοποριακή μορφή στικ που απλώνεται εύκολα χαρίζοντας ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα, μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες και παράλληλα προσφέρει αναζωογόνηση. Το εκχύλισμα καρπουζιού που περιέχει στη σύνθεση του ενυδατώνει σε βάθος ενώ το σύμπλεγμα βιομιμητικών πεπτιδίων ενισχύει την ελαστικότητά. 

Lanolips Lip Water Watermelon: Το lip gloss που μπορείς να φοράς ακόμη και στην παραλία.  Με υπέροχο άρωμα καρπούζι και πλούσιους ενυδατικούς παράγοντες στη σύνθεση του όπως είναι το υαλουρονικό οξύ και η γλυκερίνη αφήνει τα χείλη λαμπερά, απαλά και με τέλεια όψη.

Sephora Watermelon Face Mask: Sheet mask που χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και ενίσχυση του όγκου μέσα σε 5 λεπτά.  Παράλληλα τονώνει και χαρίζει λάμψη ακόμη και στις πιο ξηρές επιδερμίδες. 

Messinian Spa Watermelon & Shea Butter Body Lotion: Γαλάκτωμα σώματος με χυμό καρπουζιού, βούτυρο καριτέ (shea), πανθενόλη, αλόη, αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού, εκχύλισμα μούρων goji και παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας που προσφέρει άμεση και πλούσια ενυδάτωση και θρέψη ενώ καταπραΰνει από ερεθισμούς. 

Garnier Fructis Plumping Watermelon Hair Food: Μάσκα κατάλληλη για λεπτά μαλλιά που χαρίζει έξτρα όγκο, πλούσια ενυδάτωση και λάμψη αφήνοντας υπέροχο, δροσερό άρωμα από καρπούζι. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις εκτός από μάσκα ως conditioner η leave in σε στεγνά μαλλιά. 

 

Fresh Line Χειροποίητο Σαπούνι Καρπούζι και Φραγκόσυκο: Καθαρίζει απαλά το σώμα αφήνοντας ένα δροσερό, φρουτώδες άρωμα. Το εκχύλισμα από καρπούζι προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και η φυσική γλυκερίνη απαλότητα και ελαστικότητα. 

 

Read More

And More