Τα πιο stylish κορίτσια του Hollywood κάνουν έτσι τα μαλλιά τους! Εσύ;

Γύρω μας υπάρχουν πάντα θεαματικά χτενίσματα: στο κόκκινο χαλί, στα catwalks, στα editorial μόδας. Είναι χτενίσματα που σε κάνουν αφθόρμητα να τοποθετείς το δάχτυλό σου πάνω στην συγκεκριμένη εικόνα και επιστρατεύοντας όλο τον κακομαθημένο σου εαυτό να λες: “Αυτό το χτένισμα το θέλω!”.

Να σε ενημερώσω ότι “αυτό το χτένισμα που θέλεις” για να γίνει έχουν επιστρατευτεί hair stylists οι οποίοι έχουν εργαστεί με τις ώρες πάνω στο συγκεκριμένο κεφάλι! Μμμμ… Και οι ίδιες οι stars που έχουν επιλέξει το συγκεκριμένο χτένισμα το έχουν αγαπήσει, αλλά δεν το επιλέγουν και στην καθημερινότητά τους. Γιατί στην καθημερινότητά τους, τα hot and stylish κορίτσια του Hollywood επιλέγουν να είναι πιο χαλαρές και άνετες και φυσικά το χτένισμά τους δεν αποτελεί εξαίρεση. Συμπέρασμα: ότι είναι η vague για το κόκκινο χαλί είναι και το top knot (σινιόν πιασμένο ψηλά) για την καθημερινότητα. Και είναι το χτένισμα που λατρεύουν όταν πηγαίνουν γυμναστήριο, στο shopping, για cocktail με τις φίλες τους, στην παραλία (ωραία ιδέα!) και σε πιο σπάνιες περιπτώσεις, σε επίσημα events. Που το είδαμε; Ποιες το έκαναν; Πώς θα το κάνεις; Στα έχουμε… μαζεμένα (με την καλή έννοια!).

Η Κylie Minogue βγαίνει από το γυμναστήριο, η Dutzen Kroes απολαμβάνει τις βουτιές της, η Gisele κάνει βόλτα στην πόλη. Κοινό σημείο αναφοράς και των τριών; Το πρόχειρο σινιόν που είναι πιασμένο άλλοτε στην κορυφή του κεφαλιού άλλοτε πιο χαμηλά. Σε κάθε περίπτωση όμως, το αποτέλεσμα είναι χαλασμένο. Γιατί το χαλασμένο είναι τάση, κορίτσια!

Και το top knot καλά κρατεί! Η Jessica Alba πιάνει σχεδόν πάντα έτσι τα μαλλιά της όπως ακριβώς και η Sienna Miller. Και αν νομίζεις ότι το ψηλό σινιόν είναι μόνο everyday επιλογή η τελευταία photo της Jessica Hart θα σε κάνει να αναθεωρήσεις. Η ίδια εμφανίστηκε με το συγκεκριμένο hair styling σε red carpet event στην Μελβούρνη και το συνδύασε με έντονα χείλη και μια γραμμή eyeliner που προεκτείνονταν προς τις εξωτερικές γωνίες.

How to
το συγκεκριμένο στιλ μαλλιών δεν προϋποθέτει καθόλου κόπο γι’ αυτό εξάλλου και το επιλέγουν πολλές! Απλώς, κρέπαρε ελαφρώς προηγουμένως τα μαλλιά σου και πιάσε με ένα λαστιχάκι ένα χαλαρό ponytail στην κορυφή του κεφαλιού. Έπειτα, πάρε την κοτσίδα, στριφογύρισε περιμετρικά της βάσης και στερέωσε με πολλά τσιμπιδάκια. Άφησε μερικές τουφίτσες να πέφτουν στο πρόσωπό σου. Ειδικά αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο, οι τουφίτσες αυτές που θα πέφτουν θα δημιουργήσει ένα effect γωνιών. Ψέκασε με λακ και είσαι έτοιμη!

Read More

And More