Τα press on nails είναι το trend που θα σώσει τα νύχια σου από την καραντίνα. Και το έκανε η Ariana Grande!

Κανείς δεν γίνεται nail expert σε ένα βράδυ αλλά να που η καραντίνα έχει αναγκάσει τις περισσότερες από εμάς να αναπτύξουμε τέτοια skills. Οι περισσότερες, λοιπόν, αφαιρέσαμε μόνες μας το ημιμόνιμο μανικιούρ μας (ακόμη και η Kylie Jenner άφησε τα νύχια της να ξεκουραστούν) αλλά η Ariana Grande πήγε το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο.

Η τραγουδίστρια του “7 Rings” που φαίνεται πως λατρεύει το μανικιούρ και δεν μπορεί ούτε μέρα χωρίς αυτό, δοκίμασε μια άλλη οδό για να έχει τέλεια νύχια. Ποια είναι αυτή; Το press on manicure! Πρόκειται για έτοιμο μανικιούρ σε νύχια τα οποία πιέζεις απλώς πάνω στο φυσικό σου και είσαι έτοιμη! Μάλιστα, η διαδικασία φαίνεται πάρα πολύ απλή από τις φωτό που ανέβασε η Ariana Grande στα stories της.

 

Bettyinacherry είσαι ένα δώρο! Ευχαριστώ πολύ!” έγραψε η Ariana Grande στα stories της απευθυνόμενη στην προσωπική της nail expert η οποία της έστειλε αυτά τα press on nails που λέγονται έτσι γιατί ακριβώς τα πιέζεις πάνω στα νύχια σου. Easy peasy!

Στα πρακτικά, επειδή ξέρουμε ότι αυτά τα press on nails σου τράβηξαν την προσοχή: μπορείς να τα βρεις online στο Amazon (και όχι μόνο) και παρακάτω εντοπίσαμε και αυτό το video tutorial για να δεις τη διαδικασία.

Read More

And More